Team Mijnzzp

NetworkTables

NetworkTables-founder Matthijs Otto nam afgelopen woensdag vol trots de Future of Meetings Award in ontvangst tijdens The Meeting Show in Londen. De winnaar werd bepaald door het internationale publiek van evenementorganisatoren middels een publieke verkiezing voor de meest innovatieve evenementtechnologiestartup.

NetworkTables is een gebruiksvriendelijke online evenement tool die bezoekers van evenementen helpt de juiste mensen te ontmoeten en netwerken effectiever maakt door een slimme online oplossing voor table seating, workshopregistratie en 1-op-1 meetings. Afgelopen oktober won het innovatieve bedrijf NetworkTables ook al de Event Technology Award ‘Best Technology for Building Event Attendance’. Dit is al de tweede prestigieuze prijs in de internationale evenementenindustrie in minder dan één jaar tijd.

Snelle groei

NetworkTables groeit hard, de tool wordt nu in meer dan 34 landen gebruikt door evenementorganisatoren die zo hun opkomstpercentage verhogen, tijd besparen en de ticketverkoop versnellen. Ook in Nederland wordt NetworkTables bij veel evenementen ingezet, zoals bij The Next Women Summit, Provada Future en matchmaking meetups van netwerkclubs.

Oprichter Matthijs Otto: “We groeien snel en zijn als team vaak te druk om succes te vieren. Dit jaar gaan we de omzet weer verdubbelen. Het winnen van twee awards in minder dan één jaar tijd is een geweldige erkenning voor ons werk en geeft extra vertrouwen voor partijen die nog niet met ons werken!”

Innovatief blijven

Om innovatief te blijven, is NetworkTables continu in gesprek met de evenementorganisatoren zelf. “Wij bouwen samen met evenementorganisatoren steeds nieuwe innovatieve oplossingen voor de problemen waar zij tegenaan lopen.”, aldus Matthijs Otto. Zo maakte NetworkTables samen met Dedicon voor het Congres Better Together de tool beschikbaar voor blinden en slechtzienden. Waar vroeger de angst voor online conferenties slechts werd uitgesproken, zorgt NetworkTables er nu voor dat er 20.000 mensen gedurende twintig dagen deelnemen aan de World Business & Executive Coaching Summit middels videoconferentielinks.

De innovatieve Nederlandse evenementtechnologiestartup blijft niet onopgevallen. Founder Matthijs Otto raakte in gesprek met Prins Constantijn (StartupDelta) en Ton van ‘t Noordende (Keadyn, Amsterdam Capital Week) over de kwestie “hoe zorgen we tijdens StartupFest Europe voor valuable connections?”. Samen dachten zij de perfecte matchmaking solution uit, welke een uitbreiding op de NetworkTables 1-op-1 meetingtool bleek te zijn. Het bestaande systeem is uitgebouwd tot intelligent matchingsysteem, welke met name voor meetings tussen investeerders en startups wordt gebruikt op het hoofdevenement CapitalFest dat plaatsvindt tijdens StartupFest Europe.

Mijnzzp.nl