Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker groenvoorziening?

Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, zoals het schoffelen van plantsoenen, onkruid verwijderen, bomen snoeien, struiken snoeien en algemene schoonmaakwerkzaamheden zoals het opruimen van afval tussen het groen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een medewerker groenvoorziening verantwoordelijk is voor andere werkzaamheden, zoals het onkruidvrij maken van stoepen of vijverranden. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een medewerker groenvoorziening het beste omschrijven als het verzorgen van groenvoorzieningen. Groenvoorzieningen is een breed begrip dat betrekking kan hebben op tuinen, bossen, parken, natuurterreinen, buitengebieden en attractieparken. Een medewerker groenvoorziening kan ook verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van gemeentelijke plantsoenen, zoals die overal voorkomen binnen gemeentes. Naast deze werkzaamheden kan het ook voorkomen dat een medewerker groenvoorziening verantwoordelijk is voor het aanleggen van graszoden of werkzaamheden uitvoert met betrekking tot bodemverbeteringen zodat bomen, planten, struiken of bloemen beter groeien. Als medewerker groenvoorziening ben je dan ook een allround vakman of vakvrouw die breed inzetbaar is. Het beroep medewerker groenvoorziening moet verder wel vrij algemeen gezien worden, omdat een medewerker groenvoorziening in de praktijk op verschillende manieren werkzaam kan zijn. Een medewerker groenvoorziening hoeft dan ook niet werkzaam te zijn voor gemeentes. Een medewerker groenvoorziening kan bijvoorbeeld ook werkzaam zijn voor een hoveniersbedrijf, dat voor verschillende gemeentes en andere opdrachtgevers werkzaam is.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Medewerker groenvoorziening

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Medewerker groenvoorziening

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker groenvoorziening? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker groenvoorziening in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Medewerker groenvoorziening

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker groenvoorziening bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl