wwwcoloursoftheguitarnl

Bedrijfwwwcoloursoftheguitarnl
ProfielDeze pagina is 3579 keer bekeken.
AdresDijksterhuisstraat 67
5013 BE Tilburg

0640375514
ContactStuur wwwcoloursoftheguitarnl een bericht
Extra informatiecontact

Bedrijfsinformatie

Bent u beginner, of blijft u muzikaal 'steken' en kunt niet verder? Kom dan 's op lesvisite voor een priveles (Elektrisch en/of akoestisch) gitaar! In diverse populaire stijlen zoals, rock, blues maar ook jazz en improvisatie... Of wilt u liever bekende popsongs leren spelen? Of advies over het gebruik van effecten en de toepassingen? Al deze mogelijkheden zijn in mijn ogen als het kleurenpalet van een kunstschilder. De gitaar zie ik als het schilders penseel...

Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin het luisteren naar muziek vanzelfsprekend leek. Mijn vader verzamelde LP' s en -in mindere mate- singles... Hoewel er een duidelijke voorkeur bestond voor Country & Western, Rock & Roll en Gospel/Christian music, werd er ( later) ook geluisterd naar Jazz, Blues en Soul......Gospel (/Gospel-Rock) was min of meer "verplichte kost" vanwege het feit dat mijn ouders in een kerkkoor zongen.

Deze kerkelijke omgeving beschouw ik als een vooropleiding, een opstap tot de persoon die ik zou gaan worden ! Zang, reciteren, en performing waren de ingrediënten voor, met name- de kerstperiode. Na een kerkdienst werd er door de kerkband gejamd en dan zat ik als jong knaapje aandachtig te kijken en te luisteren naar de groep muzikanten. Het duurde dan ook niet lang toen ik interesse toonde voor de gitaar ! Als mijn ouders niet thuis waren pakte ik de elektrische gitaar van mijn vader en hoewel ik nog geen noot speelde was ik compleet gefascineerd door het geluid van een trillende snaar !

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van wwwcoloursoftheguitarnlAfbeelding van wwwcoloursoftheguitarnlAfbeelding van wwwcoloursoftheguitarnl

Contact

Volgen op Twitter

Stuur wwwcoloursoftheguitarnl een bericht

Mijnzzp.nl