pet projectinrichters

Bedrijfpet projectinrichters
ProfielDeze pagina is 285 keer bekeken.
AdresHoofdstraat 9
7902 EA Hoogeveen

0528200025
ContactStuur pet projectinrichters een bericht

pet projectinrichters

Bedrijfsinformatie

Bent u op zoek naar een projectinrichter om uw kantoor in te richten? Zoekt u iemand voor een nieuwe schoolinrichting of bent u toe aan een nieuwe horeca inrichting? Dan is .pet projectinrichters de partij voor u! Wij hebben een enthousiast team dat klaar staat om van uw ideeën realiteit te maken. 

Bij ons krijgt u geen standaard ontwerp, maar u kunt rekenen op creativiteit, vernieuwende ideeën en duurzame producten. Onze specialisten beschikken over de kennis om uw project tot een nieuw niveau te trekken. Hierbij is het belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. We streven naar een transparante communicatie, waarbij we onze klanten altijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de projectinrichting. 

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen onze dientsverlening. Niet alleen binnen het contact met onze klanten, maar ook binnen onze manier van werken. Daarom letten wij erop dat we goede producten gebruiken die langdurig meegaan. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in SecondLife en circulair inrichten, waarbij we kijken hoe we de grondstoffen opnieuw kunnen inzetten. Hergebruik van producten is hierbij een belangrijk onderdeel. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met .pet projectinrichters.

Contact

Stuur pet projectinrichters een bericht

Mijnzzp.nl