palletplaza

Bedrijfpalletplaza
ProfielDeze pagina is 1298 keer bekeken.
Adresdraaibrugweg 2
1332 AC almere buiten

0800 9999888
ContactStuur palletplaza een bericht

palletplaza

Profielpagina

palletplaza

Bedrijfsinformatie

Palletplaza heeft een zeer groot aanbod van gebruikte pallets en nieuwe pallets en kisten. Als webshop leverancier met een voorraad van ongeveer 70.000 pallets kunnen wij bijna iedere pallet direct uit voorraad leveren.Met meer dan 25 jaar ervaring in de pallet industrie zijn wij een toonaangevende leverancier in de Benelux. En sinds kort ook op de Duitse markt. Wij beschikken over een ca. 12000m2 opslag capaciteit.

Ook willen wij een steentje bijdragen aan het milieu en natuur om onze nadruk te leggen op een zeer groot aanbod van gebruikte pallets.En dit alles voor een zeer concurrerende prijs.Ook leveren wij palletranden,kunststof pallets en bakken, verpakkings materialen en andere logistieke middelen. Indien u op zoek mocht zijn naar een nieuwe pallet met een afwijkende maat dan bent u bij ons als Pallet Plaza aan het juiste adres.

Wij maken zowel in grote series als enkele stuks, uw pallets nieuw en op maat, dan wel volgens de standaard maten. Ook als u iets kostbaars wilt vervoeren zijn wij de juiste partner voor het maken van een kist of krat. Wij maken deze kisten op verzoek van de klant in eigen fabriek bv voor de luchtvracht, zeevracht of wegvervoer.

Tevens maken wij in onze fabriek legborden in diverse uitvoeringen en maten voor uw stellingen. Bent u op zoek naar een nieuwe pompwagen kijk dan ook even bij ons als Pallet Plaza. Wij kunnen pompwagens voordelig aanbieden.

Tevens verhuren wij ook europallets en randen voor een bepaalde tijd. Dus mocht u een tijdelijke oplossing nodig hebben voor uw goederen en u wil geen pallets aankopen dan is huren een goede oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.
Heeft u een vraag dan kunt u altijd bellen 0800-9999888 of mail naar info@palletplaza.nl

Contact

Stuur palletplaza een bericht

Mijnzzp.nl