luckyladybemiddeling

Bedrijfluckyladybemiddeling
ProfielDeze pagina is 4843 keer bekeken.
AdresHeideveld 4
4386 GP Vlissingen

0621621107
ContactStuur luckyladybemiddeling een bericht

luckyladybemiddeling

Bedrijfsinformatie

"Per 1 maart 2010 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf omdat ik uit persoonlijke ervaring weet dat het niet zo makkelijk is om PGB aan te vragen of te weten wat je met een PGB allemaal kunt doen.

Ik wil mensen met een beperking, ziekte of ouderdom gaan helpen bij het hele traject het aanvragen, invullen van papieren, hulp in huis, vakantie adressen zoeken met aanpassingen enz

Omdat er een heleboel bedrijven zijn die deze hulp ook aanbieden, maar dan je budget beheren en hun afspraken niet na komen of dingen regelen die U niet aangevraagd heeft...Beheer ik dus geen budget maar breng die onder bij de instantie die dat veel beter kan dan ik. U houd volledig zeggenschap!

Mijn prijs is per uur, momenteel nog zonder BTW €20.- en daar zitten alle kosten die ik maak om U te helpen, dus vaste prijs en geen gerotzooi met extra kosten. Huisbezoeken kan ik doen in de omgeving van Vlissingen (straal 50 tot 75 km)  in de uren dat wij zelf hulp in huis hebben, tussen 13.00 uur en 17.00 uur en anders in overleg.

Kom gerust eens kijken op mijn website  Email: ina@luckyladybemiddeling.nl"

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van luckyladybemiddeling

Contact

Volgen op Twitter

Stuur luckyladybemiddeling een bericht

Mijnzzp.nl