iXL hosting

BedrijfiXL hosting
ProfielDeze pagina is 4467 keer bekeken.
Adresveldweg 5
3902 EJ Veenendaal

0318 830207
ContactStuur iXL hosting een bericht

iXL hosting

Profielpagina

iXL hosting

Bedrijfsinformatie

iXL hosting is een innovatief en dynamisch bedrijf. Wij richten ons volledig op persoonlijke dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een degelijke kennis in huis om uw wensen goed te kunnen inventariseren en te realiseren tot de werkelijkheid.

Naast het feit dat wij hosting aanbieden van hoge kwaliteit proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo kiezen wij voor een duidelijke bedrijfsvoering waarin kwaliteit maar zeker ook kwantiteit een belangrijke rol spelen. Wij weten waar we over praten en kunnen u dus een persoonlijke en deskundige support bieden. Daarnaast proberen wij onze prijzen voor hosting laag te houden om te concurreren met andere hostingproviders.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en gerenommeerde merken zoals Windows server 2003 - 2008, Linux, Dell, SuperMicro, Western Digital, HP, Cisco, Intel en Asus. Door het gebruik van hardware van deze merken stellen wij ons in staat om een uptime te garanderen van minimaal 99,8%.


Een ander voorbeeld van onze kwaliteit is onze back-up strategie. Binnen deze strategie staat centraal dat u op ieder moment bij uw data kunt komen. Daarom zorgen wij van iXL hosting ervoor om iedere 24 uur minimaal één back-up van uw hostingpakket te maken. Deze back-ups slaan wij tweemaal op zodat uw gegevens nooit verloren kunnen gaan; een geruststellend idee toch?

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Dat kan natuurlijk, wij staan u graag te woord. Bij contact kunt u al onze gegevens vinden om ons te bereiken!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van iXL hosting

Contact

Volgen op Twitter

Stuur iXL hosting een bericht

Mijnzzp.nl