iMediaStars

BedrijfiMediaStars
ProfielDeze pagina is 880 keer bekeken.
AdresArendstraat 27
1223 RE Hilversum

0681601434
ContactStuur iMediaStars een bericht
Extra informatieapp-design

app-design

Deze pagina bevat extra informatie van iMediaStars.

iMediaStars

Wil je een goedkope app laten maken? iMediaStars ontwikkelt moderne en betaalbare applicaties voor o.a. evenementen, kappers, makkelaars, radiostations en overige branches.

Er zijn nog steeds tal van bedrijven die graag een eigen app willen maar hier een kleiner budget voor hebben gereserveerd. Hiernaast zijn er ook tal van oplossingen die niet veel hoeven te kosten. Denk hierbij aan een programma overzicht, menu, routes, streamen van een radiozender, spaarkaart etc. etc. 

Voor al deze oplossingen hebben wij een app systeem ontwikkelt waarmee wij app kunnen leveren voor een fractie van de prijs die je kwijt bent voor een custom applicatie. Zit er dan een addertje onder het gras? Nee...omdat bepaalde functies al zijn ontwikkelt en ingezet kunnen worden voor meerdere bedrijfapplicaties worden op deze manier ontwikkelingskosten gedekt.

Nu zijn er natuurlijk functie's die op een standaard manier werken en mogelijk niet alle functionaliteiten aan boord hebben die jij wenst. Hiervoor bieden wij dan ook regelmatig updates en uitbreidingen aan of kunnen wij eventueel een functie op maat voor je maken. 

Nu vraag je je natuurlijk af wat dit kost. Je kunt al een goedkope app laten bouwen voor 9,95 euro per maand. Hiervoor krijg je een app compleet in je eigen huisstijl, vijf native functies en ook nog eens kant en klaar opgeleverd in de Google Play Store. Wil je ook een app geschikt voor iOS dan betaal je iets meer, namelijk 39,95 per maand. 

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Neem dan contact met ons op en bieden we je graag een gratis demo aan en kun je onze apps uitgebreid testen.

Mijnzzp.nl