Hondenuitlaatservice Neus in de wind

BedrijfHondenuitlaatservice Neus in de wind
ProfielDeze pagina is 2848 keer bekeken.
AdresBerg 18
5508 AV Veldhoven

0613077280
ContactStuur Hondenuitlaatservice Neus in de wind een bericht

Bedrijfsinformatie

Hondenuitlaatservice en huisdierenoppas Neus in de wind staat garant voor:

DESKUNDIGE BEGELEIDING
Er is een opleiding gevolgd voor erkend Hondenuitlaatservice en workshop Hondentaal, gediplomeerd bij de Martin Gaus Academie, dus uw hond wordt op een verantwoorde wijze  uitgelaten.

KLEINE GROEPEN
Wij lopen met kleine vaste groepen, hierdoor krijgt uw hond alle aandacht die hij nodig heeft. De roedels worden zorgvuldig samengesteld!

SPECIAAL INGERICHTE BUS
Uw hond wordt opgehaald, en natuurlijk weer thuisgebracht, in een speciaal ingerichte bus voorzien van onder meer ventilatiesysteem en aparte benches. Tijdens de wandeling van minimaal 1 uur kan uw hond rennen en spelen met andere honden in diverse bosgebieden in de omgeving van Veldhoven.

PERSOONLIJK
U wordt met regelmaat op de hoogte gehouden over het gedrag van uw hond binnen de groep en individueel. U ontvangt na de wandeling per e-mail een toelichting over hoe de wandeling is verlopen met daarbij een serie foto’s. Tevens zitten wij op Hyves, Facebook en Twitter.

Als u interesse hebt stuurt u dan een e-mail naar info@neusindewind.nl.U kunt ook kijken op www.neusindewind.nl. Ik neem dan zo spoedig als mogelijk contact met u op. Als u wilt kan ik dan bij u langs komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar op 06-13077280.

Met vriendelijke groet,

Audrey Heirbaut

Hondenuitlaatservice en huisdierenoppas Neus in de wind

Berg 18

5508 AV  Veldhoven

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Hondenuitlaatservice Neus in de windAfbeelding van Hondenuitlaatservice Neus in de windAfbeelding van Hondenuitlaatservice Neus in de wind

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Hondenuitlaatservice Neus in de wind een bericht

Mijnzzp.nl