Yolanda Bultena Financial Solutions

BedrijfYolanda Bultena Financial Solutions
ProfielDeze pagina is 5845 keer bekeken.
AdresAchtermeerstraat 7
2131HJ HOOFDDORP

06-51096291
ContactStuur Yolanda Bultena Financial Solutions een bericht
Extra informatieErvaring

Ervaring

Deze pagina bevat extra informatie van Yolanda Bultena Financial Solutions.

 

Ik werk ruim 10 jaar als interim financieel consultant/professional in verschillende financiële functies en bij een grote variëteit aan bedrijven: klein, groot, nationaal en internationaal, profit en non-profit en in vele verschillende branches. Hierbij heb ik zeer brede ervaring en kennis opgedaan en ben hierdoor ook zeer breed inzetbaar.
 
Ik ben een snelle en accurate werkermet 'hands-on'-mentaliteit en ‘helicopter-view’ en maak mij de werkzaamheden snel eigen. Ik voel mij het prettigst in een informele sfeer en een no-nonsense cultuur. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben gewend met deadlines te werken.
 
Ik heb ervaring met (complexe) boekhoudingen, (internationale) consolidaties, jaarrekeningen (IFRS/Dutch/US GAAP), periodieke rapportages, intercompany, salarissen, projecten, uitzoeken en schonen van problemen/fouten (specialist), leidinggeven (3-5 fte), diverse (nationale en internationale) belastingaangiftes (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, loonbelasting, etc.), grootboekmutaties m.b.t reorganisaties, fusies en acquisities, debiteurenbeheer en alle andere voorkomende werkzaamheden die ik in de praktijk tegengekomen ben.
 
Ik heb met veel verschillende automatiseringssystemen gewerkt: sommige zeer bekend (waaronder Exact, SAP, Account-view, Oracle, Coda, Hyperion, Excel, Word, Microsoft etc.), sommige custom-made of onbekend en sommige branch-gerelateerd.
 
Ik beheers Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed) en Duits (goed) in woord en geschrift.

Mijnzzp.nl