XGOUD

BedrijfXGOUD
ProfielDeze pagina is 694 keer bekeken.
AdresBredaseweg 198
5038 NK Tilburg

0132074207
ContactStuur XGOUD een bericht

XGOUD

Profielpagina

XGOUD

Bedrijfsinformatie

DISCREET | TRANSPARANT | BETROUWBAAR | EERLIJKXGOUD |

Goud verkopen bij de experts

XGOUD gaat open en transparant te werk bij het bepalen van de waarde van uw waardevolle eigendommen. De calculators op onze website stellen u zelf in staat om de waarde te berekenen. Hiervoor gebruiken wij actuele koersen van LBMA en Kitco.

Onze ervaren taxateurs beoordelen en bevestigen kosteloos de prijs van het inkoop goud of sieraad dat u wilt aanbieden voor verkoop. Ook hiervoor gebruiken wij de actuele koersen. Klanten die hun goud willen verkopen ontvangen een vrijblijvende offerte waarop de waarde van hun eigendom nauwkeurig is vermeld. U zult nergens een betere prijs krijgen, maar wij bieden u voldoende tijd om de verkoop te overwegen.

XGOUD Goud Inkoop Tilburg

Goud verkopen voor de hoogste prijzen

XGOUD onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn tevens lid van de federatie van goud en zilver. U kunt er daarom op rekenen dat wij u een eerlijke prijs bieden en uw goud, munt of sieraad respectvol zullen behandelen. Behalve voor goud, kunt u tegenwoordig ook bij XGOUD terecht voor de verkoop van zilver, platina, palladium, diamanten, robijnen, saffieren, smaragden of exclusieve horloges. Onze experts zullen direct uw item beoordelen en u adviseren over de waarde. Wij ontvangen u graag in onze vestiging in Tilburg.

XGOUD is gevestigd aan de Bredaseweg 198 in het hartje van Tilburg. Onze winkel is eenvoudig vanuit alle grote omliggende steden te bereiken. U kunt ons zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereiken. De bushalte is recht voor onze deur en de station is vlakbij.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van XGOUDAfbeelding van XGOUDAfbeelding van XGOUD

Contact

Volgen op Twitter

Stuur XGOUD een bericht

Mijnzzp.nl