Watersport Meerstad

BedrijfWatersport Meerstad
ProfielDeze pagina is 614 keer bekeken.
AdresKattegat 50P
9723JP Groningen

0651969975
ContactStuur Watersport Meerstad een bericht

Watersport Meerstad

Profielpagina

Watersport Meerstad

Bedrijfsinformatie

“Wij bieden kwalitatief goede SUP boards en kajaks aan tegen een betaalbare prijs”

Waarom kiezen voor Watersport Meerstad?

Vanuit onze passie voor het SUP’en zijn wij Watersport Meerstad begonnen, met daarbij ons doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Wij richten ons dan ook vooral op de beginnende SUP’ers. SUP boards heb je in verschillende prijsklassen, maar het is heel logisch dat je aan je eerste SUP board niet (te) veel geld wil uitgeven en dat hoeft ook niet.

We hebben een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs. Bij het samenstellen van ons aanbod hebben we met name gekeken naar stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding. In onze shop vind je SUP boards van Jobe, MOAI, Aqua Marina, Aztron, Aquatone, Hydro Force en Funwater.

Onze missie

Het lijkt alweer best lang geleden dat wij zelf op zoek waren naar ons eerste SUP board, maar we weten nog heel goed hoe lastig het was om een keuze te maken. We begrijpen dus ook heel goed dat je het lastig vindt om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar we je bij willen helpen. Wij hebben ons als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen! Op het water kun je ultiem ontspannen, kun je gezond bezig zijn, ben je vrij en zonder zorgen.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Watersport Meerstad een bericht

Mijnzzp.nl