Trap-Unique traprenovatie & vloeren

BedrijfTrap-Unique traprenovatie & vloeren
ProfielDeze pagina is 5417 keer bekeken.
AdresRingbaan zuid 149
5021eb Tilburg

0618181875
ContactStuur Trap-Unique traprenovatie & vloeren een bericht
Extra informatieExtra-info-

Extra-info-

Deze pagina bevat extra informatie van Trap-Unique traprenovatie & vloeren.

Trap-Unique ook voor bedrijven!
Vindt u dat die trap in uw bedrijf niet meer de uitstraling heeft die de rest van uw bedrijf wel heeft? Daar kunt u nu iets aan laten doen! Laat de klanten in uw bedrijf over een mooie, veilige trap van Trap-Unique naar boven of beneden gaan. Zowel modern als klassiek is mogelijk in verschillende kleuren.

Het Dress Systeem is het enige systeem dat uit losse componenten bestaat en waar altijd een aluminium gepatenteerde strip geplaatst wordt, die de nieuw geplaatste elementen muurvast met elkaar verbindt.
Tevens heeft het systeem als enige anti-slip rubbers, die makkelijk te vervangen zijn en volledig in het Dress Systeem zijn geïntegreerd. Deze hebt u echt nodig aangaande de veiligheid van u en uw kinderen. Dit rubber wordt in het Dress Systeem verwerkt en is haast niet zichtbaar. (dit rubber wordt dus niet bovenop de treden geplakt!)

Onze showroom
De showroom van Trap-Unique vindt u niet online. Onze showroom ligt verspreid over geheel Europa. Onze showroom ligt namelijk bij al onze klanten die u voor zijn gegaan en die inmiddels tot volle tevredenheid een prachtige trap hebben besteld bij Trap-Unique.

Wanneer u twijfels hebt betreffende het Dress Systeem of over onze werkzaamheden, kunnen wij u makkelijk in contact brengen met een van onze klanten. Een telefoontje naar een tevreden klant bij u in de buurt zegt immers meer dan menig verhaal. U kunt dan direct van onze klanten horen wat u kunt verwachten van het Dress systeem en Trap-Unique.

Wat maakt het Dress Systeem nu zo speciaal en onderscheiden wij ons van andere traprenovatie bedrijven?
Het Dress Systeem komt uit Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor traprenovatie(bekleding). Het Dress Systeem bestaat uit een aantal verschillende componenten zoals:
| De trede
| De gepatenteerde aluminium lijst
| De voorkant
| Het anti-slip rubber

Het anti-slip rubber zorgt voor de veiligheid van uw trap. Tijdens de montage wordt de aluminium lijst op de nieuwe trede gelijmd en geschroefd. Vervolgens wordt dit met de twee-componenten schuimlijm op de oude trede gelijmd. Als laatste wordt de nieuwe trede vastgeschroefd. Hierdoor ontstaat er een vaste verbinding. Bij andere systemen wordt de trede alleen verlijmd. Daardoor zal er altijd beweging in de trede blijven. Dit is bij het Dress Systeem uitgesloten! Als alle treden zijn gemonteerd worden de losse voorkanten (neuzen) en de anti-slip rubbers geplaatst. Mede door deze speciale afwerking onderscheiden wij ons van de rest. Dress Holland is het Nederlandse bedrijf achter het Europees gepatenteerde Dress Systeem.

 

Mijnzzp.nl