Tekstbureau WAY2SAY

BedrijfTekstbureau WAY2SAY
ProfielDeze pagina is 5219 keer bekeken.
AdresEurenderweg 24
6417SG HEERLEN

0455430314
ContactStuur Tekstbureau WAY2SAY een bericht
Extra informatiepage2-php-Over-mij

page2-php-Over-mij

Deze pagina bevat extra informatie van Tekstbureau WAY2SAY.

Tekstbureau WAY2SAY

 Over mij

 

Ik ben werkzaam als tekstschrijver/copywriter voor Tekstbureau WAY2SAY uit Heerlen
opgericht in het najaar van 2008. WAY2SAYde manier waarop je communiceert is essentieel voor het effectief overdragen van uw boodschap. Elk product en iedere dienst krijgt precies die aandacht die het verdient.  

Zowel bij het tekstschrijven als bij het corrigeren en redigeren van teksten; een goede tekstschrijver/copywriter kan van 
onschatbare waarde zijn voor uw zaak of onderneming.

 

Met de website van Tekstbureau WAY2SAY uit Heerlen ga ik als tekstschrijver/copywriter met mijn teksten nader in op de verschillende disciplines, zodat u zich kunt voorstellen waar een tekstschrijver/copywriter zich zoal mee bezighoudt. 

Ook bij het corrigeren en redigeren van teksten put ik uit ervaring. Bovendien is een gratis offerte-aanvraag zo geregeld.

Tot slot de reden waarom u juist van mijn diensten als tekstschrijver/copywriter bij Tekstbureau WAY2SAY uit Heerlen gebruik kunt maken. 

Buiten het feit dat ik creatief ben, vormen de speelse, vlotte stijl en het gemak waarmee ik mij in mijn teksten kan uitdrukken, de sterkste kenmerken. Mijn teksten zijn nauwkeurig, effectief en van goede kwaliteit, ook bij het corrigeren en redigeren.

 

Mijn lerares van vroeger, die zelf ook in het ‘vak’ zit, zag in mij een geduchte concurrent. Niet alleen wat betreft het tekstschrijven, maar ook bij het corrigeren en redigeren van teksten. Een beter compliment kan een tekstschrijver/copywriter zich toch niet wensen?                                                                                                                     

                                                                                      

 Rob van der Weijden                                                          Binnen 24 uur een gratis                                                                                              offerte;info@way2say.nl

(freelance tekstschrijver/copywriter)

 Tekstbureau WAY2SAY

Mijnzzp.nl