Tabletsolution

BedrijfTabletsolution
ProfielDeze pagina is 680 keer bekeken.
AdresEenspan 21 L
3897AL Zeewolde
ContactStuur Tabletsolution een bericht

Tabletsolution

Profielpagina

Tabletsolution

Bedrijfsinformatie

Over Tabletsolution

Tabletsolution is specialist in professionele iPad en tablet oplossingen voor o.a. retail, restaurant, hotel, bank, bibliotheek of beurs. Gebruiksvriendelijk en beveiligd!

Tabletsolution richt zich op het gebruik van de iPad en tablets in de zakelijke markt. De compacte en gebruiksvriendelijke tablets wordt steeds vaker ingezet in zakelijke oplossingen. Bedrijven integreren de iPads en tablets in hun processen om merkloyaliteit te scheppen, sales te genereren en/of klantenervaringen te verrijken. In deze (semi) openbare ruimtes is naast de presentatievorm de beveiliging erg belangrijk.

Sinds de introductie van de iPad zijn we bezig om tablet oplossingen voor deze markt te bieden. Recentelijk ook voor andere tablets. Als specialist is Tabletsolution dealer en importeur van een aantal merken geworden. Met een aantal merken werken we nauw samen met de fabrikant waardoor we korte lijnen hebben en snel op uw vraag kunnen reageren.

Wij hebben van bijna elk artikel een sample welke wij zelf eerst grondig bekijken op gebruiksgemak, functionaliteit en toepassings mogelijkheden. Producten teksten en fotografie van de fabrikanten worden waar nodig door ons zelf vertaald, aangepast of aangevuld. Daarmee willen wij ons onderscheiden van de vele copy-paste websites. Bij ons kunt u antwoord verwachten op uw product vragen, weten we het niet dan zoeken we het uit voor u!

Beroep(en)

Contact

Stuur Tabletsolution een bericht

Mijnzzp.nl