StudentEvent

BedrijfStudentEvent
ProfielDeze pagina is 684 keer bekeken.
AdresRokin 75
1012KL Amsterdam

0203080242
ContactStuur StudentEvent een bericht

StudentEvent

Profielpagina

StudentEvent

Bedrijfsinformatie

Bekende artiesten boeken doe je bij StudentEvent.

Wij helpen je bij het samenstellen van een ijzersterke line-up voor jouw event!

Er zijn veel artiestenbureau’s en boekingskantoren in Nederland. StudentEvent focust zich alleen op de juiste invulling van de artiestenprogrammering voor het ultieme studentenfeest!

Het team van StudentEvent bestaat uit jonge ondernemers met een studentenverleden. Al zo’n 10 jaar verzorgen we met veel plezier, in samenwerking met fijne partners uit de evenementenindustrie, de muzikale invulling voor:

Festivals
Clubavonden
Gala’s
Introductieweken
Lustrumfeesten
Sporttoernooien
Studentenfeesten
Scholierenfeesten

Advies

StudentEvent focust zich op het neerzetten van de ultieme line-up voor ieder studentenfeest. We zijn al zo’n 10 jaar actief en hebben al voor vele studentenfeesten de muzikale invulling verzorgd.

StudentEvent begeleidt het aanlooptraject naar het evenement, is aanwezig bij grote producties en adviseert waar mogelijk. Het team van StudentEvent heeft zelf een verleden bij verschillende studentenverenigingen en weet dus wat er bij een dergelijk evenement komt kijken.

Door deze jarenlange ervaring met verschillende studentenfeesten in het hele land, heeft StudentEvent al veel geschikte locaties gezien en met fijne toeleveranciers gewerkt. We weten waar de haken en ogen zitten en waar op gelet moet worden bij het organiseren van een evenement. We denken daarom graag mee om het event in goede banen te leiden!

Beroep(en)

Contact

Stuur StudentEvent een bericht

Mijnzzp.nl