Struijk Makelaar & Taxateur

BedrijfStruijk Makelaar & Taxateur
ProfielDeze pagina is 4455 keer bekeken.
AdresBurg. van Gilsstraat 125
4813PT Breda

0768860862
ContactStuur Struijk Makelaar & Taxateur een bericht
Extra informatieartikel-aankoopbegeleiding

artikel-aankoopbegeleiding

Deze pagina bevat extra informatie van Struijk Makelaar & Taxateur.

 

U bent van plan om een woning te kopen. Een leuke en spannende gebeurtenis, maar tegelijkertijd zijn er veel onzekerheden en u wilt dat alles goed gaat. U wilt immers geen kat in de zak kopen.

Veel mensen besparen zich de kosten van een aankoopmakelaar door zelf de woning aan te kopen. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een huishoudelijk product laten veel mensen zich goed adviseren. Waarom handelen zij bij de aanschaf van een woning vaak anders? De verkopend makelaar behartigt geen belangen van de koper. Hij heeft namelijk opdracht gekregen van de verkoper om de woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Een aankoopmakelaar adviseert  u over de reële waarde van de woning en doet in overleg met u de onderhandelingen. Wat veel kopers zich helaas niet realiseren is dat zij een onderzoeksplicht hebben. Dat houdt in dat u zelf ook moet proberen te achterhalen of er gebreken zijn.  Een aankoopmakelaar neemt die onderzoeksplicht van u over. Daarnaast zal een aankoopmakelaar onderzoek doen naar bestemmingsplan, vergunningen en eventuele erfdienstbaarheden.

Waar u op moet letten bij de keuze van een aankoopmakelaar is dat hij of zij gecertificeerd is en bij een brancheorganisatie is aangesloten. Daarnaast is het belangrijk dat dat de makelaar voldoende kennis heeft van de lokale markt. Tot slot een laatste tip: kies een aankoopmakelaar die werkt op basis van een prestatiecourtage. Op die manier zal hij of zij gedreven zijn om tot het uiterste te gaan om de laagste prijs te realiseren. U verdient de kosten van de aankoopbegeleiding dan snel terug.

Indien u meer informatie wenst over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met:
Struijk Makelaar & Taxateur
http://www.struijkmakelaar.nl

Mijnzzp.nl