Solidus ABC BV

BedrijfSolidus ABC BV
ProfielDeze pagina is 10155 keer bekeken.
AdresZaalboslaan 31
6881 RE VELP

06-21817168
ContactStuur Solidus ABC BV een bericht
Extra informatiestarters | ontslagvergoeding | salarisadministratie

starters

Deze pagina bevat extra informatie van Solidus ABC BV.

Solidus ABC BV

Starter

Starter? Een eigen bedrijf starten is spannend maar vooral heel erg leuk. Vol energie in complete vrijheid aan de slag met plannen ontwikkelen en uitvoeren. Prachtig! Jammer van die verplichtingen op het gebied van administratie en belastingen. Het is waarschijnlijk niet iets dat bovenaan uw actielijstje staat. U heeft als starter wel meer dingen aan uw hoofd. Leukere dingen vooral. Solidus ABC biedt speciaal voor starters een service aan om tijdens de eerste maanden advies te krijgen bij veel vragen die u als een starter heeft. Daarbij komen de volgende zaken aan de orde:

  1. Het inrichten van een administratie (vereisten belastingdienst);
  2. Wat kunt u zelf doen en wat kunt u uitbesteden;
  3. Omzetbelasting (BTW) en facturering;
  4. Inkomstenbelasting en of vennootschapbelasting;
  5. Verzekeringen
  6. Bedrijfsplan en -begroting;
  7. wat u maar te vragen heeft

U kunt kiezen voor 3 pakketten.

Pakket 1: Gesprek van 1,5 uur, face to face. Wij geven u een aantal aandachtspunten aan en verder kan u vragen wat u maar wilt. Kosten Eur 85 all in (incl BTW).

Pakket 2: Gesprek van 1,5 uur, face to face. Conform pakket 1. Omdat sommige zaken minder makkelijk liggen en minder duidelijk zijn, zullen wij daarna een rapportage uitbrengen nadat wij dingen verder uitgezocht hebben. Kosten Eur 125 all in (incl BTW).

Pakket 3: Kent u meerdere starters, dan is een groepsbijeenkomst ook mogelijk en zal een prijs op maat gemaakt worden. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger voor u. Neem contact met ons op voor een afspraak

 

Mijnzzp.nl