Satin Sleepers

BedrijfSatin Sleepers
ProfielDeze pagina is 654 keer bekeken.
AdresLangestraat 182
5038SH Tilburg

0652101933
ContactStuur Satin Sleepers een bericht

Satin Sleepers

Profielpagina

Satin Sleepers

Bedrijfsinformatie

Het beautygeheim van de sterren - Satijnen Kussensloop

Een mooie huid en schitterend haar terwijl je slaapt!

Een derde deel van ons leven brengen we door in bed. Hoe makkelijk is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je slaapt? Dit ontdekte ook de inmiddels 21-jarige Renate Veugen. Zij startte reeds op 16-jarige leeftijd met de succesvolle verkoop van dit geweldige beauty-product, dat het leven van veel vrouwen voorgoed veranderd heeft: de Satin Sleeper. Inmiddels hebben ook diverse celebs deze verzorgende zijden zachte satijnen kussensloop van satijnweefsel ontdekt en zijn onder meer Gooisch meisje Pauline Wingelaar, Hollywood vrouw Prinses Inge, presentatrice Froukje de Both, Miss Universe Kim Kötter en lingerie tycoon Marlies Dekkers enthousiaste gebruikers.

Een weelderige bos haar en een mooie huid
De Satin Sleeper voorkomt knopen en klitten in het haar en bevordert de hydratatie van het haar. Het voorkomt het ontstaan van gespleten haarpunten en remt de talgproductie, waardoor je minder vet haar krijgt. Het resultaat: gezond en glimmend haar als nooit te voren!
Ook voor de huid doet Satin Sleepers veel goeds. Deze bijzondere kussensloop zorgt onder meer voor een betere hydratatie van de gezichtshuid, voorkomt acne en puistjes en voorkomt de vorming van rimpels en vouwen in het gezicht na het slapen.

Niet zo maar een satijnen kussensloop
Satin Sleepers is niet zomaar een satijnen kussensloop. De Satin Sleepers bevatten 80 draden per inch, terwijl de normale kussensloop 52 draden per inch bevatten. Dankzij het speciale weefsel en de unieke coating zijn de Satin Sleepers veel meer dan slechts een satijnen sloop.

Meer dan 90% van de Nederlandse bevolking slaapt op een katoenen kussensloop. Het merendeel is zich niet bewust van de gevolgen die dit met zich meebrengt. Een katoenen kussensloop heeft namelijk een ruw oppervlak. Dit heeft zichtbare gevolgen voor het haar en de gezichtshuid. Op een Satin Sleeper slaap je niet alleen in weelde, maar reken je ook definitief af met deze onderschatte boosdoener. Binnen enkele weken zal je positief resultaat zien in huid en haar. Een investering in Satin Sleepers is de beste investering voor een gezonde huid en schitterend haar!

De satijnen kussensloop van Satin Sleepers zijn verkrijbaar in maarliefst 12 verschillende kleuren, namelijk het standaard formaat 60x70 cm en het kleinere formaat van 50x60 cm voor kleiner uitvallende kussens. Deze zijden zachte kussenslopen zijn te bestellen op www.SatinSleepers.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Satin SleepersAfbeelding van Satin Sleepers

Contact

Stuur Satin Sleepers een bericht

Mijnzzp.nl