Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in show

BedrijfRonald van Loon Produkties / Jukebox drive-in show
ProfielDeze pagina is 4801 keer bekeken.
AdresLeeuweriklaan 41
2678 WV De Lier

06-42757557
ContactStuur Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in show een bericht

Bedrijfsinformatie

Muziek is mijn passie en was al op vroege leeftijd bezig met dat aan elkaar te praten. Mijn eerste praktijkervaring als DJ was in een dansschool, daarna is het allemaal geleidelijk gegaan met het draaien in dancings en het meedoen aan landelijk DJ-kampioenschappen. Achtereenvolgens heb ik nog bij verschillende omroepen gewerkt en heb tot mijn grote vreugde altijd van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Daardoor voel ik mij een rijk mens en trots op datgene wat ik tot nu toe heb bereikt. Sinds jaren ben ik vol passie en plezier actief als DJ met de Jukebox drive-in show.

De Jukebox Drive-in Show!

De Jukebox drive-in show is inmiddels voor veel mensen een begrip en voor elk feest een vertrouwd gezicht en geluid, waarbij gezelligheid en herkenbaarheid voorop staat. Met vele jaren ervaring de garantie voor een geslaagd feest.

De Jukebox drive-in show is er van bruiloft tot themafeest, van carnaval tot karaoke, van jubileum tot verjaardag en van hollandse avond tot swingavond. Aan zowel jong als oud wordt gedacht en de interactie met het aanwezige publiek zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer.

Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90 zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door de tijd met alle herinneringen van toen. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig, vijftig of zestig zijn.

De Jukebox drive-in show is afhankelijk van het te besteden budget op verschillende manieren te boeken.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in showAfbeelding van Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in showAfbeelding van Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in show

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Ronald van Loon Produkties / Jukebox drive-in show een bericht

Mijnzzp.nl