Pure Voice

BedrijfPure Voice
ProfielDeze pagina is 2648 keer bekeken.
AdresAllendesingel 61
6716GM Ede

0648252753
ContactStuur Pure Voice een bericht

Pure Voice

Profielpagina

Pure Voice

Bedrijfsinformatie

Pure Voice is de zangschool in Ede en omgeving. Naast het verzorgen van individuele zang- en groepslessen geeft Pure Voice ook diverse workshops en muzikale "energizers" voor zowel consumenten als bedrijven.

BIJ ZANGSCHOOL PURE VOICE KRIJGT JOUW STEM ALLE AANDACHT.

Naast het verzorgen van individuele zang- en groepslessen geeft Pure Voice ook diverse workshops en muzikale “energizers” voor zowel consumenten als bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Er is heel veel mogelijk…!

INDIVIDUELE ZANGLESSEN BIJ PURE VOICE EDE

Jij bent uniek, jij staat centraal!

Bij Pure Voice kun je verschillende individuele zanglessen volgen. Hieronder volgen de 3 meest gangbare lessen, maar zou jij graag een duo – les willen volgen? Of een zangles cadeau doen? Of heb je een andere variant?

GROEPSLESSEN BIJ PURE VOICE EDE

Binnen Pure Voice zijn er verschillende groepslessen voor jong & oud. Verdeeld in de groepen PURE VOICE KIDS, TEEN VOICES en VOICES  1 & 2 werken we aan een divers en vooral cool repertoire. Per jaar treden we minstens 2 á 3 keer op. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Naast deze wekelijkse groepslessen hebben we ook een korte variant, een 5 weekse cursus: MULTIPLE MIX.

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.pure-voice.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Pure Voice

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Pure Voice een bericht

Mijnzzp.nl