Poppenpret

BedrijfPoppenpret
ProfielDeze pagina is 2073 keer bekeken.
AdresSchapendijk 29
7608 LV Almelo

06-20218451
ContactStuur Poppenpret een bericht

Poppenpret

Profielpagina

Poppenpret

Bedrijfsinformatie

Wanneer je online een poppenwagen wilt kopen, is dit de webshop waar je moet zijn! Poppenpret biedt leuke en mooie poppenwagens aan die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze wagens zijn stevig gebouwd en om de wielen is een rubberen band bevestigd. Deze rubberen band zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd én dat de wagen geruisloos voortbeweegt.

Hierdoor zijn onze wagens niet alleen leuk voor peuters en kleuters, maar ook voor jou als ouder. Ben je nog op zoek naar een perfect cadeau voor je (klein)kind? Overweeg dan eens een poppenwagen te kopen in onze webshop. Elke poppenwagen die wij verkopen, is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

EEN POPPENWAGEN, POPPENDEKEN ÉN DE POP ZELF VIND JE IN ONZE WEBSHOP

Is jouw (klein)kind bijna jarig? Hoe oud hij of zij ook wordt; al vanaf 1 jaar is een poppenwagen een onvergetelijk mooi cadeau. Maar een poppenwagen is natuurlijk niets zonder een bijpassend poppendekentje of de pop zelf. Daarom verkopen we deze items ook in onze webshop.

We bieden handgemaakte dekentjes aan die precies de goede afmetingen hebben voor de poppenwagens en verkopen zonnekindpoppen die gemaakt zijn in fair trade ateliers in India. De poppen zijn stevig en kunnen goed tegen een stootje. Jouw (klein)kind kan er dus heerlijk mee spelen zonder dat de pop stukgaat.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Poppenpret een bericht

Mijnzzp.nl