Palletsnl

BedrijfPalletsnl
ProfielDeze pagina is 50 keer bekeken.
AdresHoutsnipweg 2
4791PC Klundert

0168 357 011
ContactStuur Palletsnl een bericht
Extra informatieHoutenpallets

Palletsnl

Profielpagina

Palletsnl

Bedrijfsinformatie

Bij Pallets.nl brengen we onze unieke expertise in de palletindustrie en logistieke hulpmiddelen samen. Al geruime tijd zijn we dé referentie voor de aan- en verkoop van gebruikte pallets. In een markt waar grote leveranciers de dienst uitmaken, bieden wij een uniek platform dat gelijke kansen creëert voor zowel grote spelers als kleine ondernemers.

Op Pallets.nl kunnen leveranciers van elke omvang o.a. hun houten pallets en kunststof pallets te koop aanbieden. Hier heb je geen dure eigen website of webshop nodig, maar gewoon een platform om jouw assortiment aan een breed publiek te tonen.

Hoe werkt Pallets.nl?

Pallets.nl is een advertentiesite die kopers en verkopers van pallets en toebehoren samenbrengt. We streven naar toegankelijkheid, waarbij diverse leveranciers hun producten kunnen aanbieden aan een breed publiek, zowel nieuw als gebruikt. Voor zowel kopers als verkopers bieden we een veilige omgeving voor transacties.

Onze website is gebruiksvriendelijk. Met een kopers- of verkopersaccount kun je eenvoudig producten aanbieden en kopen. Iedereen kan hier zijn pallets of gerelateerde producten aanbieden en kopen. Dankzij handige filters kun je snel zoeken naar de juiste pallets en de beste aanbiedingen vinden. Ook kun je selecteren op aanbieders bij jou in de buurt.

We blijven ons platform continu innoveren en verbeteren, zodat het altijd voldoet aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Bij Pallets.nl maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk!

Met betaalmethoden zoals iDEAL, betaling op rekening of via creditcheck bieden we veilige en gemakkelijke betaalopties. Na betaling worden de pallets op de gewenste locatie bezorgd.

Foto(s)

Afbeelding van Palletsnl

Contact

Stuur Palletsnl een bericht

Mijnzzp.nl