Sports Unlimited

BedrijfSports Unlimited
ProfielDeze pagina is 678 keer bekeken.
AdresSalomonstraat 20
1812 PA Heiloo

072 5340629
ContactStuur Sports Unlimited een bericht

Sports Unlimited

Profielpagina

Sports Unlimited

Bedrijfsinformatie

De leukste en gezelligste camping van de Ardennen dat is Outdoor Camping Barvaux. Op deze camping gerund door Nederlanders hoef je je geen moment te vervelen. Er worden hier tal van activiteiten georganiseerd. Of je nu meer bent van het boogschieten, levend stratego, pub quiz of speleologie, er is voor iedereen wel wat te doen, actief of juist ontspannend. Een ander voordeel van Outdoor Camping Barvaux is dat het pal aan de rivier de Ourthe ligt. Wat betekent dat je hier ook enerverende kanotochten kunt ondernemen.

Onder de naam Active Outdoor Events organiseert de camping ook survival tochten. Toch wel een van de voornaamste trekpleisters van deze streek, voor velen een onvergetelijke gebeurtenis. Er zijn weinig plekken in Europa, misschien wel de gehele wereld, meer geschikt voor survival dan de Belgische Ardennen. Uiteraard worden alle tochten begeleid door ervaren gediplomeerde begeleiders.

Omdat er zoveel te doen is in de Ardennen en het bovendien maar ca. een uurtje rijden is van Maastricht, kiezen veel Nederlandse OBS er ook voor om hier een schoolkamp te organiseren. Ook hier kan Outdoor Camping Barvaux in ondersteunen. Outdoor Camping Barvaux verzorgt de accommodatie natuurlijk, eten en drinken en de activiteiten. Geen omkijken meer voor de leerkrachten. Meer informatie hierover kan men vernemen op: https://schoolkamp-ardennen.nl/.

Qua accommodatie is er ook veel keuze, van blokhutten tot stacaravans tot aan luxe safari tenten. Voor gezinnen met kleine kinderen is de pipowagen een aanrader.

Overigens is er ook voor kleinere kinderen genoeg te doen in het hoogseizoen. Er is dan namelijk animatie. Sowieso het merendeel van de gasten zijn Nederlanders, dus er zijn altijd nieuwe Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes om te spelen op het camping terrein.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Sports UnlimitedAfbeelding van Sports Unlimited

Contact

Stuur Sports Unlimited een bericht

Mijnzzp.nl