Out of the Sun

BedrijfOut of the Sun
ProfielDeze pagina is 648 keer bekeken.
AdresZeestraat 6
2681 CM Monster

0174-769051
ContactStuur Out of the Sun een bericht

Out of the Sun

Profielpagina

Out of the Sun

Bedrijfsinformatie

Out of the Sun is al sinds 1973 de specialist op het gebied van alle soorten raamfolie en belettering plakfolie voor zowel glas als kunststof.Door onze jarenlange ervaring met installeren en importeren van alle soorten folies kunnen wij samen met u gegarandeerd tot een de ideale oplossing komen met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle montage gebeurt snel en vakkundig door onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs.

Soorten glasfolie combineren

Elk type folie heeft zijn eigen voordelen. Sommige situaties vragen om de voordelen van meerdere type folies.

Bij Out of the Sun is het mogelijk om elk type folie te combineren. In onderstaande de tabel ziet u precies welke voordelen ieder type folie heeft.

Wilt u bijvoorbeeld de beste uv-werende folie, maar ook minder privacy? Dan combineren we voor u de twee folies. Alle folies worden op maat gemaakt.

Raamfolie voor elk type glas

Raamfolie zorgt voor een betere isolatie en beveiliging van uw bedrijfspand, showroom, museum of woning. U bespaart met glasfolie dus flink op de energierekening én beschermt uw goederen.

Sinds 1973 importeren we de folies direct vanuit de Verenigde Staten. Door deze directe aanpak bieden we professionele raamfolie met montage tegen scherpe prijzen. Alle folies worden op maat voor u gemaakt.

Foto(s)

Afbeelding van Out of the SunAfbeelding van Out of the Sun

Contact

Stuur Out of the Sun een bericht

Mijnzzp.nl