Onky Donky

BedrijfOnky Donky
ProfielDeze pagina is 555 keer bekeken.
AdresGrebbeweg 111
3911 AV Rhenen

0317 722 729
ContactStuur Onky Donky een bericht

Onky Donky

Profielpagina

Onky Donky

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Onky Donky

Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind! Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek.

Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

Wat is een Onky Donky dag?

Op een Onky Donky dag worden de gasten rond 10.00 uur hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers en onze mascotte Fonkel. De limonade, koffie en thee staan klaar en er is iets lekkers te eten. Samen met de vrijwilligers gaan de kinderen daarna koekjes bakken, knutselen of doen een andere activiteit in het Onky Donky huis. Daarna met z’n allen het dierenpark in. Een gids van Ouwehand gaat mee en zo komen de kinderen van alles te weten over de dieren waar ze langslopen.

Om 12.30 uur staat een uitgebreide lunch klaar in het Onky Donky huis. De vrijwilligers zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Tijdens de lunch ontstaan mooie gesprekken tussen de volwassenen. Immers, de gezinnen zitten allemaal in een soortgelijke situatie. Dit zgn. lotgenoten contact is heel waardevol op een Onky Donky dag. Je hoeft elkaar niets uit te leggen.

Contact

Stuur Onky Donky een bericht

Mijnzzp.nl