Oefentoets.com

BedrijfOefentoets.com
ProfielDeze pagina is 1132 keer bekeken.
AdresOrvelterbrink 84
7812MT Emmen
ContactStuur Oefentoets.com een bericht
Extra informatieVCA-proefexamen

Oefentoets.com

Profielpagina

Oefentoets.com

Bedrijfsinformatie

VCA 02 – VCA proefexamen

Het VCA examen bestaat uit 40 vragen waarvan je er 28 goed moet beantwoorden binnen 60 minuten. Maak het VCA proefexamen en slaag voor het basisveiligheid VCA examen.

Heb je de theorie nog niet geleerd? Bestel dan eerst het e-book B-VCA theorieboekje. In dit e-book is de lesstof voor het B-VCA proefexamen samengevat.

VCA proefexamen oefenen

Het VCA proefexamen is altijd actueel en gebaseerd op de actuele lesstof. Het oefenexamen voldoet aan de actuele eind- en toetstermen. Ieder proefexamen VCA bestaat uit 40 vragen die je in 60 minuten moet beantwoorden. Heb je 28 of meer vragen goed beantwoord? Dan ben je geslaagd en waarschijnlijk helemaal klaar voor je officiële examen! Heb je toch nog veel fouten gemaakt? Dan raden we aan om nog meer te oefenen met de VCA proefexamens en oefenvragen op deze site.

VCA examen nieuwe stijl

Sinds 2017 zijn er een aantal zaken veranderd in de VCA test. Het examen bestaat tegenwoordig uit verschillende soorten vragen. Bovendien wordt niet alleen getest of je voldoende weet over veilig en gezond werken, maar óók of je weet hoe je die kennis in de praktijk kunt toepassen. Iedereen die al eens een VCA examen heeft gedaan vóór 1 september 2017 raden wij aan om het VCA oefenexamen nog een keer te doen om zo te wennen aan de nieuwe vraagstelling.

Veel oefenen met oefenvragen en gratis proefexamens helpt om de vraagstelling onder de knie te krijgen en de lesstof beter te onthouden. Handig, want zo ga je goed voorbereid naar je VCA examen. Maar misschien nóg belangrijker: het helpt je om je werk veilig en gezond uit te voeren!

Maak gratis VCA proefexamens via deze link

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Oefentoets.com

Contact

Stuur Oefentoets.com een bericht

Mijnzzp.nl