MassagePro

BedrijfMassagePro
ProfielDeze pagina is 4002 keer bekeken.
AdresHanzemeen 17
3844 EE Harderwijk

0341-414598
ContactStuur MassagePro een bericht
Extra informatieanderemassages

anderemassages

Deze pagina bevat extra informatie van MassagePro.

MassagePro

 

NIEUW bij MassagePro: Manuele Lymfe Drainage.

Manuele Lymfe drainage volgens de methode Vodder is een zachte massagevorm en is op het gehele lichaam toepasbaar. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Lymfedrainage is een normale, natuurlijke functie in ons lichaam. Deze functie kan echter bemoeilijkt worden als gevolg van een ongeval, ziekte of stress. In dat geval kan de drainage van de lymfe, via een Oedeemtherapeut, manueel (met de handen) geoptimaliseerd worden.

 

 

Ontspanningsmassage

Ontspanning is een basiselement voor onze dagelijkse gezondheid en vitaliteit. Wanneer je ontspannen bent is er rust; het lichaam is in balans en we voelen ons meer in contact met onszelf en het leven om ons heen.

Een ontspanningsmassage is dan ook een optimale manier om aandacht te geven aan het lichaam en daarbij een moment van rust en aandacht te nemen voor jezelf. Het maakt spieren en weefsels weer soepel en gezond en ook de gedachten komen tot rust.

De massage wordt uitgevoerd met olie op de huid. Deze massagetechniek gebruikt verschillende grepen zoals effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen) en fricties (aanhoudende diepe druk op een vaste plaats).

 

Hot Stone Massage 

Hot Stone Massage is een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basaltstenen. Deze stenen staan bekend om hun vermogen de warmte lang vast te houden. Het is een weldaad voor uw spieren en helpt afval stoffen af te voeren. Daardoor draagt het bij aan het ontgiften van het lichaam, en stimuleert de organen. Daarnaast is het een aangename, verrassende, koesterende en harmoniserende ervaring.

Sportmassage

Bij sportmassage wordt vooral gebruik gemaakt van strijkingen, kneed- en druk- technieken. Er worden sederende (rustgevende) en stimulerende technieken toegepast. Er wordt in de richting van het hart gemasseerd om de circulatie van bloed naar spieren op gang te brengen.

 

Mijnzzp.nl