MOM Gemstone

BedrijfMOM Gemstone
ProfielDeze pagina is 43 keer bekeken.
ContactStuur MOM Gemstone een bericht

MOM Gemstone

Profielpagina

MOM Gemstone

Bedrijfsinformatie

Ontdek de betoverende wereld van betekenisvolle edelsteen sieraden: geboortesteen armbandjes en kettingen gecombineerd met zilver of verguld zilver.

Bij MOM Gemstone zijn we gepassioneerd over het creëren van handgemaakte edelsteen sieraden met een betekenisvol verhaal. Onze collectie omvat zorgvuldig vervaardigde armbandjes en kettingen, gemaakt met hoogwaardige materialen zoals edelstenen, sterling (925) zilver en verguld zilver.

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen bijpassende geboortesteen. Wij bieden persoonlijke en op maat gemaakte geboortesteen armbandjes die perfect bij jouw sterrenbeeld passen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om speciale op maat gemaakte familie armbanden en kettingen te creëren. Combineer jouw eigen sterrenbeeld met dat van je kinderen of andere dierbaren en laat een uniek en persoonlijk familie sieraad maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij het maken van onze geboortesteen armbandjes gebruiken we alleen natuurzuivere edelstenen. Deze worden zorgvuldig geregen op stevig macramédraad, samen met (925 sterling) zilveren en verguld zilveren kraaltjes. Elk armbandje is voorzien van een halve maanvormig bedeltje waarin de initialen "MOM" en de cijfers "925" zijn gegraveerd, als teken van authenticiteit en vakmanschap. We gaan alleen voor het beste, alles wordt met de hand gemaakt en selecteer ik met zorg de mooiste edelstenen.

Wil je een sieraad dat helemaal bij jou past? Kies dan voor een op maat gemaakt armbandje of ketting voor jouw familie.

Je hebt de vrijheid om de kleur van het armbandje te kiezen en bij het familie armbandje kun je ook kiezen tussen verguld zilver of sterling zilveren kraaltjes. Heb je vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@momgemstone.nl. We staan klaar om jou te helpen!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van MOM GemstoneAfbeelding van MOM Gemstone

Contact

Stuur MOM Gemstone een bericht

Mijnzzp.nl