Internetbureau Addvision

BedrijfInternetbureau Addvision
ProfielDeze pagina is 16212 keer bekeken.
AdresKubus 9
3364 DG Sliedrecht

0184 42 44 00
ContactStuur Internetbureau Addvision een bericht
Extra informatiewebsite-laten-bouwen | website-laten-maken | webdesign-rotterdam

website-laten-maken

Deze pagina bevat extra informatie van Internetbureau Addvision.

Website laten maken bij AddVision?

Website laten maken door de specialist
Om uw website tot een succes te maken is het van belang dat aandacht is besteed aan alle kritische succesfactoren. Wij ondersteunen u bij elk van deze factoren. Met specialisten! Resultaat: alles is optimaal voor elkaar.

Gebruiksgemak als speerpunt
Wanneer u ons uw website laat maken wordt deze gebouwd op basis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van gebruiksgemak (usability). Hierdoor gaan we verder dan een ‘mooie website’. De website moet overzichtelijk zijn voor uw bezoekers en hen uitdagen in actie te komen, bijvoorbeeld door het invullen van een contactformulier of het plaatsen van een bestelling. Resultaat: hogere tevredenheid van uw bezoekers, meer respons.

Optimale vindbaarheid in zoekmachines
De vindbaarheid in zoekmachines is een punt dat continu aandacht krijgt. Om te beginnen is onze techniek zo opgebouwd dat onze websites optimaal vindbaar zijn, maar we gaan verder. We adviseren hoe u kunt komen tot een goede lijst van zoektermen waar uw website op vindbaar moet zijn. Vervolgens zorgen we dat u de verschillende pagina´s zo kunt optimaliseren dat deze optimaal vindbaar zijn op de gewenste zoektermen. Indien nodig kunnen we de zoektermen met een erg sterke concurrentie extra aandacht geven (zie website marketing). Resultaat: een goede vindbaarheid op de belangrijke zoektermen. 

Resultaatverbetering 
Ons doel is uw website zo te maken dat deze maximaal scoort op internet. Dit realiseren we door niet alleen een rol te spelen bij het maken van uw website, maar u ook te ondersteunen in het traject daarna. Periodiek monitoren we de resultaten en adviseren u over verdere verbeteringen. Resultaat: maximaal resultaat, voorsprong op de concurrentie.

Kortom: Website laten maken? Kies voor de specialist!

Mijnzzp.nl