Instituut EszenzZ

BedrijfInstituut EszenzZ
ProfielDeze pagina is 396 keer bekeken.
AdresDorpsstraat 84-86
1693 AH Wervershoof

0228235023
ContactStuur Instituut EszenzZ een bericht

Instituut EszenzZ

Profielpagina

Instituut EszenzZ

Bedrijfsinformatie

EszenzZ is een Instituut voor bijscholing, omscholing en nascholing in de complementaire zorgverlening en voor cliëntgerichte individuele training en begeleiding in de geestelijke gezondheidszorg.

We werken cliëntgericht in zowel de individuele begeleidingen als in de groepsleergangen voor professionals. De cliënt staat centraal. De boeddhistische psychologie (ofwel de contemplatieve psychologie), de moderne hypnotherapie, Mentaal Emotieve Training, en eigen ontwikkelde technieken zoals de inmiddels landelijk bekende 'binnenwereld-buitenwereld' techniek, vormen de basis van onze EszenzZ methode. Deze zijnsgeoriënteerde methodiek wordt in de individuele begeleiding en in de groepsleergangen door onze cliënten en cursisten vrijwel altijd als natuurlijk, luchtig, effectief en vernieuwend ervaren. 

We zijn sinds 2003 gespecialiseerd in het individueel begeleiden van cliënten die lasten ondervinden omtrent het hooggevoelig zijn. Hoe ga ik als HSP met mijn hooggevoeligheid om in een 'anders sensitieve' maatschappij? Hoe leer ik vanuit mijn eigen centrum te handelen i.p.v. slachtoffer te zijn van prikkels uit de buitenwereld? Onze individuele leergang 'Leven met Hooggevoeligheid' geeft je de mogelijkheid dit op een effectieve en praktische manier te integreren in het dagelijkse leven. Leren gebruik te maken van een opmerkingsbegaafdheid, in plaats van er lasten van te ondervinden. Lees meer hierover in de boeken 'Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid en Hartsverhalen voor iedere HSP' van Antoine van Staveren

We zijn tevens gespecialiseerd in het behandelen van eetstoornissen, dwangproblemen, angstklachten, burnout en identiteitsproblematiek.

We bieden een unieke praktische specialisatie aan voor psychologen, coaches en therapeuten in de vorm van de opleiding 'HSP Professional' en de kortere basisleergang 'HSP Begeleider' die een keer per jaar starten. De EszenzZ methode is een eigentijdse en effectieve methode om met name Hoog Sensitieve Personen in hun mogelijkheden te begeleiden. Ook worden er steeds meer andere workshops en cursussen aangeboden.

We onderscheiden ons door een unieke warme en sfeervolle plek en locatie. Iedere client krijgt gratis de gelegenheid om van onze privé rustruimtes en tuin gebruik te maken voor meditatie en stilte of voor muziek en literatuur.

We realiseren een landelijk netwerk HSP professionals: 'HSP Begeleiding Nederland'. Een netwerk voornamelijk eigen opgeleide professionals om in heel Nederland kundige lokale begeleiding te kunnen aanbieden voor Hoog Sensitieve Personen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Instituut EszenzZAfbeelding van Instituut EszenzZAfbeelding van Instituut EszenzZ

Contact

Stuur Instituut EszenzZ een bericht

Mijnzzp.nl