Ikwilzitzakken

BedrijfIkwilzitzakken
ProfielDeze pagina is 777 keer bekeken.
AdresDuifpolder 92
3825 JE Amersfoort

0853030828
ContactStuur Ikwilzitzakken een bericht

Ikwilzitzakken

Profielpagina

Ikwilzitzakken

Bedrijfsinformatie

Een zitzak voor iedereen. Dit bewerkstelligt Ikwilzitzakken door de grootste collectie zitzakken van Nederland aan te voeren. Je kunt hier zitzakken vinden in alle soorten, maten en kleuren. Iedereen heeft wel een bepaald idee van de zitzak. Een stereotype zitzak zeg maar. Maar laat je eens verassen door een kijkje te nemen op de website van ikwilzitzakken.

Dit product is geëvolueerd door de jaren heen en afgetakt in bijv. zitzak banken, ligbedden, opblaasbare zitzakken, outdoor zitzakken, zitzakken voor huisdieren, je kunt het zo gek niet bedenken!

Zitzakken van hoogwaardige merken zoals Extreme Lounging, Vetsak en Sackit, bevatten de hoogste kwaliteit vulling. Dit is over het algemeen EPS parels zijn. Hoewel deze uitermate duurzaam zijn, om optimaal zit comfort te behouden is het aan te bevelen om van tijd tot tijd de parels te vervangen. Ook daarvoor kun je bij ikwilzitzakken terecht:

We weten allemaal wel dat het vele zitten dat we doen in de hedendaagse maatschappij bepaald niet gezond is. Maar wat kun je praktisch doen om dit te doorbreken? Heel simpel koop een zitbal! Ikwilzitzakken biedt verscheidene zitballen aan van het top merk VLUV. De ergonomische zitballen helpen je om een goede houding aan te nemen. En zien er daarbij ook gelikt uit in je interieur.

Voor Vlaamse bezoekers is er nu ook: https://www.ikwilzitzakken.be/.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van IkwilzitzakkenAfbeelding van IkwilzitzakkenAfbeelding van Ikwilzitzakken

Contact

Stuur Ikwilzitzakken een bericht

Mijnzzp.nl