IBNederland

BedrijfIBNederland
ProfielDeze pagina is 4164 keer bekeken.
AdresMalevitsjpad
1328 JX Almere

036-3109009
ContactStuur IBNederland een bericht
Extra informatiewaarom-vordering-uitbesteden

waarom-vordering-uitbesteden

Deze pagina bevat extra informatie van IBNederland.

IBNederland

Hoe komt het toch dat veel ondernemers denken dat ze het schaap met de vijf poten moeten zijn? Om vervolgens steen en been te klagen dat ondernemen niet meevalt. De succesvolle ondernemer die alles zelf doet en overal in uitblinkt moet namelijk nog geboren worden.

Het is voor u als ondernemer cruciaal om te weten waar u wel en niet succesvol in kunt zijn. Alleen als u dat weet, hebt u inzicht in de manier waarop u kunt slagen als ondernemer. De voor u optimale route ontdekt u, als u weet waar uw sterke kanten liggen. En als u weet welk werk u (te) veel energie gaat kosten en wat u dus veel beter kunt uitbesteden. Veel (beginnende) ondernemers gaan ervan uit dat zij alles zelf moeten doen. In de praktijk zie je vervolgens dat er teveel energie gaat zitten in zaken die hen niet of minder liggen. Mijn tip: ga efficiënt met uw energie om en steek die vooral in uw talenten, dat wat u leuk vindt en waar u goed in bent. Uw succes vindt u in het verlengde van uw talenten. Zorg er vervolgens voor dat u andere zaken, die u veel minder of niet liggen, op een andere manier organiseert.

Eén van die zaken die u zou kunnen uitbesteden is het innen van het geld dat u met uw talent hebt verdiend. Het blijkt namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat u uw geld, na een uitgevoerde opdracht of levering van goederen, ook daadwerkelijk bijgeschreven krijgt op uw rekening. Steeds vaker worden facturen te laat, of zelfs helemaal niet, betaald.

IBNederland kan u terzijde staan bij het innen van deze facturen in elk facet. Wij kunnen u bijstaan in het traject van facturering tot incasso en zelfs tot in een eventuele rechtszaak om uw zuurverdiende geld te vorderen. Ook kunnen wij deze zaken voor u administreren en/of uw boekhouding verzorgen. Kortom, alles is mogelijk, maar uiteraard bepaalt u wat u uitbesteedt.

Mijnzzp.nl