Horeca King

BedrijfHoreca King
ProfielDeze pagina is 27 keer bekeken.
AdresVijzelweg 21 A
5145 NK Waalwijk

0135908845
ContactStuur Horeca King een bericht

Horeca King

Profielpagina

Horeca King

Bedrijfsinformatie

Bij het beheren van een horecazaak moet je aan verschillende dingen denken: heerlijke gerechten, vriendelijke service en een brandschone keuken. Maar wat vaak vergeten wordt, is het belang van goede ventilatie in de keuken. Het is cruciaal om een goede afzuiginstallatie aan te schaffen voor je keuken, dit is een van de eerste stappen die je moet zetten bij het opstarten van een restaurant.

Ben je op zoek naar een afzuigmotor, afzuigbox, afzuigkap of andere apparatuur voor in de horeca? Bij Horeca King vind je alles wat je nodig hebt!

Als je op zoek bent naar professionele horeca afzuiging en ventilatie, dan ben je bij Horeca King aan het juiste adres! Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie aan ventilatie- en afzuigsystemen, waaronder afzuigboxen, afzuigkappen, afzuigmotoren, axiaalventilatoren, buisventilatoren, condenskappen, dakventilatoren, filterkasten, geurfilterkasten en nog veel meer.

Bij het opzetten van een gebouw of een pand is het van cruciaal belang om te zorgen voor goede ventilatie. Vanwege de toenemende isolatie van gebouwen in Nederland is mechanische ventilatie nodig om toch frisse lucht binnen te laten. Het waarborgen van optimale ventilatie is van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Gelukkig kun je door het installeren van een wand- of plafondventilator eenvoudig de afvoer van warme en vochtige lucht regelen. Er bestaan diverse soorten ventilatoren, elk geschikt voor verschillende ruimtes en luchtkwaliteiten. Het is belangrijk om een oplossing te kiezen die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw ruimte.

Bij Horecaking.nl bieden we een uitgebreid assortiment afzuigkappen voor diverse restaurants, keukens en horecagelegenheden. Als je overweegt om een afzuigkap aan te schaffen, hebben we verschillende opties beschikbaar. Denk aan condensafzuigkappen, afzuigkappen in doosmodel, eilandafzuigkappen, afzuigkappen met inductiemodel, plug-and-play afzuigkappen, schuinmodel afzuigkappen en bijbehorende accessoires zoals labyrintfilters en spotjes voor de afzuigkappen.

Het afvoeren van warme, verontreinigde en vochtige lucht is essentieel. Dit kan worden bereikt door middel van een ventilatiesysteem, maar ook door de aanschaf van afzuigboxen. Een afzuigbox is een geïsoleerde behuizing met een ingebouwde slakkenhuismotor. Hierdoor produceren ze weinig geluid zonder aan kracht in te boeten. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam, waardoor ze vrijwel geruisloos zijn.

Er bestaan verschillende soorten afzuigsystemen, afhankelijk van je specifieke behoeften. Maar geen enkel systeem is compleet zonder een efficiënt werkende motor. Een afzuigmotor vormt een onmisbare schakel in elk afzuigsysteem. Afzuigmotoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen, waardoor ze zeer veelzijdig inzetbaar zijn, of het nu gaat om de horeca, industrie, huishoudens of kantoren.

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Horeca KingAfbeelding van Horeca KingAfbeelding van Horeca King

Contact

Stuur Horeca King een bericht

Mijnzzp.nl