Het LED Warenhuis

BedrijfHet LED Warenhuis
ProfielDeze pagina is 427 keer bekeken.
AdresBedrijvenstraat 15
7641AM Wierden

0640934792
ContactStuur Het LED Warenhuis een bericht

Het LED Warenhuis

Profielpagina

Het LED Warenhuis

Bedrijfsinformatie

LED verlichting voor héél Europa

Niemand kan zonder verlichting, je hebt het nodig om veilig thuis te komen, om goed te kunnen werken, om een gezellige sfeer te creëren maar zo zijn er nog talloze redenen te bedenken waarom je niet zonder verlichting kan. Wij van Het LED Warenhuis vinden het daarom erg belangrijk dat goeie LED verlichting voor iedereen beschikbaar en betaalbaar is. Daar ligt onze focus en daar zullen we altijd naar streven. Of je nu op zoek bent naar groeilamp, LED-TL of een sfeerlamp, bij Het LED Warenhuis vind je altijd de juiste LED verlichting, voor de laagste prijs!
 

Breed assortiment

We hebben een breed assortiment met onder andere LED verlichting voor de groei en bloei voor planten en bloemen (LED Groeilampen). Tevens ben je aan het juiste adres op het gebied van LED verlichting voor bedrijfsterreinen en LED sportveldverlichting. Regelmatig worden er producten toegevoegd. Zoek je een product dat niet in onze webshop staat, neem dan gerust contact op. Wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen. Het LED Warenhuis levert zeer voordelige producten, mocht je elders hetzelfde product goedkoper vinden laat het ons dan graag weten.
 

Projecten

We vervangen huidige conventionele verlichting door LED verlichting op allerlei plaatsen en voor allerlei doeleinden. Denk aan bedrijfsterreinen, werkplaatsen, industriehallen, parkeerplaatsen, sportvelden, sporthallen, supermarkten enz. als het gaat om functioneel licht. LED verlichting is ook zeer geschikt als sfeerlicht in de horeca of in- en rondom huis. Ook hiervoor ben je op de juiste website belandt. Voor de installatie van LED kun je bij ons terecht, we hebben namelijk een uitgebreid netwerk van gecertificeerde installateurs en technici.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Het LED Warenhuis

Contact

Stuur Het LED Warenhuis een bericht

Mijnzzp.nl