Het Coach Bureau

BedrijfHet Coach Bureau
ProfielDeze pagina is 512 keer bekeken.
AdresRhijnauwenselaan 14
3981HH Bunnik

0617066750
ContactStuur Het Coach Bureau een bericht

Het Coach Bureau

Profielpagina

Het Coach Bureau

Bedrijfsinformatie

Met Het Coach Bureau richtte Hilde Backus zich in 2004 als één van de eersten in Nederland volledig op wandelcoaching. Als loopbaan- en talentcoach, maar later ook als opleider voor andere wandelcoaches.

Het Coach Bureau is dé specialist in wandelcoaching.
We coachten al ruim 1200 coachees bij organisaties in het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. Bijna 400 coaches, therapeuten, psychologen, docenten, managers en andere professionals volgden onze Wandelcoach Opleiding®. In 2017 introduceerden we de eerste officieel erkende, geaccrediteerde Post-Hbo Opleiding tot Register Wandelcoach®.     

In mijn werk ontmoet ik professionals die niet uit de verf komen. Ze worstelen, zijn moe en hebben steeds minder zin in hun werk. Ze piekeren. Ze krijgen niet helder wat helpt.
Gesprekken met dierbaren en collega’s bieden vaak enige soelaas maar het brengt hen onvoldoende verder.Gelukkig erkennen steeds meer mensen hun verlangen om hun talenten optimaal in te zetten en succesvol te zijn. Onze Wandelcoachprogramma’s bieden een heldere en succesvolle uitkomst!Als Registerpsycholoog/Wandelcoach, coachte ik de afgelopen jaren meer dan zevenhonderd mensen naar helderheid in de unieke combinatie van persoonlijke talenten en wensen.

Het resultaat vormt een precies passende concrete functie, functierichting of rol. Een aantal mensen besloot hun eigen onderneming te starten. Het vinden van de functie of het succesvol voor jezelf beginnen, wordt eenvoudiger naarmate mensen staan voor hun talenten en wensen. Veel mensen vonden hun passende baan, werken nu met passie en plezier en leveren hun grootste bijdrage aan werk, privé, leven en maatschappij.

Ik vind het heerlijk om mij daarvoor in te zetten!Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht volgde ik de 3 jarige Bewustzijnstraining bij de e in Utrecht. Dat gaf een enorme verdieping aan mijn studie Psychologie. Ik gaf ruim 10 jaar leiding aan projecten en teams.

Bij De Boertiengroep ben ik opgeleid tot trainer en coach. Hier werkte ik een aantal jaren als Communicatietrainer en coach. In 2004 startte ik Het Coach Bureau. Verder volgde ik de opleiding tot Resultaatgerichte Coach bij De Wandelende Coach Anneke Walraven en hier werkte ik enkele jaren, de 2 jarige opleiding tot Oplossingsgerichte Coach bij het Solutions Centre in Utrecht, de opleiding Provocatief Coachen van Anneke Dekkers en Karin de Galan en de Mastercourse Oplossingsgericht werken bij Louis Cauffman. Ik volgde verschillende Masterclasses o.a. bij Roos Vonk, Salem Samhoud en Ruut Veenhoven.

In genoemde opleidingen volg ik intervisie en supervisie zodat mijn kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Als Registerpsycholoog ben ik NIP-geregistreerd met registratienummer NIP-00136409. Ik ben lid van het NOLOC en Erkend Loopbaanprofessional. Mijn AGB-code Zorgverleners is 94-009831

Op onze site zijn ook gratis wandelcoach oefeningen te vinden

Lees daarnaast ook eens wat van onze blogs.

https://wandelcoach.nl/blog/coachvragen/

https://wandelcoach.nl/blog/emoties-in-het-lichaam/

 

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Het Coach Bureau een bericht

Mijnzzp.nl