Happy Dots

BedrijfHappy Dots
ProfielDeze pagina is 28 keer bekeken.
AdresZuidpoolsingel 186
2408BR Alphen aan den Rijn

+31172201118
ContactStuur Happy Dots een bericht
Extra informatieDot-Painting

Happy Dots

Profielpagina

Happy Dots

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Happy Dots

Waar creativiteit en vreugde samenkomen in de kunst van Dot Painting. Bij Happy Dots bieden we een unieke en boeiende manier om prachtige stippel schilderijen te creëren door middel van de fascinerende techniek van dotting.

 

Wat is Dot Painting?

Dot Painting is een kunstvorm waarbij verschillende formaten stippen, ook wel 'dots' of 'dotz' genoemd, op een canvas worden geplaatst met stiften om een afbeelding te vormen. Deze methode is niet alleen ontspannend en meditatief, maar stelt onze klanten ook in staat om hun eigen kunstwerken te maken zonder enige ervaring. Iedereen kan een Dot Painting maken, stip voor stip!
Niet alleen bieden we een zeer uitgebreid assortiment stippen schilderijen aan, ook maken we Dot Paintings van eigen foto. Niet zeker welk formaat u moet bestellen van uw eigen foto? Stuurt u ons vrijblijvend de foto toe via deze link en wij voorzien u gratis van maatadvies.
 

Bij Happy Dots voorzien we onze klanten van hoogwaardige materialen en gedetailleerde canvassen, zodat zelfs beginners moeiteloos prachtige kunstwerken kunnen maken. Onze stippel schilderij kits bevatten de juiste stiften, een gedetailleerde voorbeeld afbeelding, een kwaliteitscanvas met daarop de voorbedrukte stippen om in te kleuren en eenvoudig te volgen instructies waardoor echt iedereen met deze geweldige hobby aan de slag kan.
 

Of je nu een moment van ontspanning zoekt, een creatieve uitlaatklep nodig hebt of gewoon wilt genieten van het plezier van het creëren, Happy Dots is er om je te begeleiden op je artistieke reis, stip voor stip. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen meesterwerk met Happy Dots - waar elke stip een glimlach brengt!

Foto(s)

Afbeelding van Happy Dots

Contact

Stuur Happy Dots een bericht

Mijnzzp.nl