Haasnoot Mediation

BedrijfHaasnoot Mediation
ProfielDeze pagina is 1333 keer bekeken.
AdresBiezendreef 34
4645GA putte
ContactStuur Haasnoot Mediation een bericht

Haasnoot Mediation

Profielpagina

Haasnoot Mediation

Bedrijfsinformatie

Mediation in plaats van de rechter

Voelt u zich gedwarsboomd door iemand anders of door een organisatie? Dan kan er een conflict ontstaan. Komt u er samen niet uit om het probleem op te lossen? Dan kunt u kiezen voor mediation. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan mediation tijd en geld besparen. Bij mediation werkt u zelf aan een oplossing, bijgestaan door deskundige hulp. Mediation heeft in meer dan de helft van de gevallen een geheel of gedeeltelijk goede afloop.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Als onafhankelijke bemiddelaar ga ik samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem. De oplossing moet voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Wat doet een mediator?

Als mediator ben ik een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Ik oordeel niet, maar help u om een oplossing te vinden. Als mediator ben ik onafhankelijk. Het lukt alleen als beide partijen vertrouwen in mij hebben.

Afspraken over de mediation in een overeenkomst

Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Partijen moeten samen aan een oplossing willen werken. Iedereen die bij de mediation aanwezig is, moet vertrouwelijk omgaan met de inhoud van de onderhandelingen. De afspraken komen op papier te staan in een overeenkomst.

Beroep(en)

Contact

Stuur Haasnoot Mediation een bericht

Mijnzzp.nl