HVPaqua

BedrijfHVPaqua
ProfielDeze pagina is 293 keer bekeken.
AdresWitte Paardweg 26
1521PV Wormerveer

0756151306
ContactStuur HVPaqua een bericht

HVPaqua

Profielpagina

HVPaqua

Bedrijfsinformatie

Dé expert van Europa op het vlak van aquarium verlichting. Fraaie verlichting maakt het verschil in het uiterlijk van jouw aquarium. Maar ook voor de gezondheid van jouw vissen. Met onze LED lampen kun je namelijk gemakkelijk het licht dimmen. Of zelfs een natuurgetrouwe dag- en nacht simulatie instellen. Zo voelen jouw vissen zich lekker in hun vel. Constant overmatig licht maakt de geschubde vrienden namelijk gestrest. Niet veel anders als bij mensen.

De producten van HVP aqua zijn uitvoerig getest door aquarium winkel eigenaren verspreid over heel Europa. HVP aqua wordt aangeboden van Nederland tot Duitsland tot aan de Baltische Staten. Door speciale maatvoering past de verlichting in principe in ieder aquarium klein tot groot. Ook hebben wij producten op maat voor zoet en zoutwater. De montage is eenvoudig. Levering altijd incl. 2 meter lang aansluit snoer. En twee jaar garantie geldt voor alle producten.

HVP AQUA, HET ADRES VOOR AL UW AQUARIUM LED VERLICHTING!

Wij bieden LED verlichting voor aquarium (zee en zoet), terrarium en paludarium. Onze producten sluiten aan op de vraag van de markt en zijn alvorens ze op de markt zijn gebracht uitvoerig door experts (diverse winkeliers in Nederland en België) getest. Onze lampen hebben twee meter aansluitsnoer en passen door de speciale maatvoering in ieder aquarium. Daarnaast is de montage zeer eenvoudig.

Wij hebben SMD en Power LED verlichting in vier kleuren. Bij HVP aqua heb je het voordeligste dimsysteem voor dag- en nachtsimulatie (waaronder zonsopkomst en – ondergang en nachtverlichting) van Europa.

Beroep(en)

Contact

Stuur HVPaqua een bericht

Mijnzzp.nl