Doe het SelfieBox

BedrijfDoe het SelfieBox
ProfielDeze pagina is 1242 keer bekeken.
AdresSportlaan 3e
3299 XG Maasdam

088-8580888
ContactStuur Doe het SelfieBox een bericht

Doe het SelfieBox

Profielpagina

Doe het SelfieBox

Bedrijfsinformatie

Selfies zijn 'hot', je ontkomt er niet meer aan. We wringen ons in allerlei bochten om een grappige of gekke foto te maken en deze te delen op Facebook of andere social media. Zet ons fotohokje op je feest en zorg dat je gasten jouw feestje nooit meer vergeten. Een blijvende herinnering in print op het prikbord of digitaal gedeeld op social media. Wist je dat 75% van de 18 tot 35 jarigen selfies maakt? En dat 35% daarvan bedoeld is als herinnering aan een leuk moment?

De Voordelen van onze fotohokjes:

Delen op social media

Tijdens je feest zorgen wij voor een wifi verbinding Of we maken gebruik van de wifi die op de (feest)locatie aanwezig is. Hiermee kunnen we de foto's direct, live streaming, plaatsen op jouw, of onze Facebook pagina.

Feestgadgets Inbegrepen

‘Photobooth props’, zoals ze officieel worden genoemd, zijn inbegrepen. Snorren, brillen, strikjes, hoedjes en baarden op stokjes leveren we er gewoon standaard bij. Voor ‘love’, kerst, halloween en kids kun je een doos met thema gadgets en versiering bijbestellen bij het fotohokje.

Geprint binnen 20 seconden

Na de laatste foto duurt het net 20 seconden voordat de foto van je gasten uit de printer rolt van het fotohokje. Ze nemen ‘m direct mee.

Fotostrip op maat

De foto’s die geprint worden zijn natuurlijk in jouw stijl. Ga je trouwen en lever je je trouwkaart aan, dan zorgen wij dat de tekst en opmaak van de fotostrip hierbij aansluit. Dit geldt natuurlijk niet alleen bij bruiloften, dat is bij ieder feest!

Kies zelf de maat van je fotoprint

Je kiest voor de fotoprint uit 2 standaard maten of kiest voor een upgrade.Uit de printer rolt een 10 x 15 cm print of een dubbele fotostrip van 5 x 15 cm. Ja, kies je voor een fotostrip, dan komen er automatisch 2 uit de printer! Je kunt ook kiezen voor een upgrade naar fotoprints van 13 x 18 cm.

--

Foto(s)

Afbeelding van Doe het SelfieBox

Contact

Stuur Doe het SelfieBox een bericht

Mijnzzp.nl