Diamond Painting Art

BedrijfDiamond Painting Art
ProfielDeze pagina is 666 keer bekeken.
AdresNieuwe meerlandseweg 4
9684 VP Finsterwolde

0625776834
ContactStuur Diamond Painting Art een bericht

Diamond Painting Art

Bedrijfsinformatie

Diamond Painting Art is een speciaalzaak op het gebied van diamond painting. Wij verkopen diamond painting kits van de hoogste mogelijke kwaliteit. Wij importeren of dropshippen niks uit China, iets wat de concurrenten massaal doen. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie. Bij ons kunt u dis de mooiste Diamond Painting Kits Kopen

WAT IS DIAMOND PAINTING?

Met diamond painting kom je volledig tot rust en kun je adembenemende meesterwerken maken vanuit jouw eigen huis. Bij diamond painting plaats je honderden glinsterende steentjes, een voor een, op een zelfklevend canvas met kleurcodering om een levendig, glinsterend kunstwerk te creëren.

Als je klaar bent, kun je de painting inlijsten en een leuk plekje in huis geven. Onze diamond paintings zijn ook erg geschikt als cadeau voor familie en vrienden. Kies uit onze verschillende collecties en ervaar het zelf! Ook kun je bij ons een diamond painting van je eigen foto laten maken, erg populair op dit moment!

Heerlijk Tot Rust Komen Met Diamond Painting

Terwijl je de premium diamond painting pen gebruikt en de eerste diamant plaatst, voel je de stress wegsmelten en ontspan je volledig - wetende dat deze tijd alleen voor jou is. Wanneer je de painting helemaal hebt volgeplakt met diamanten, ervaar je een voldaan gevoel. Je hebt dit geweldige meesterwerk zelf gemaakt!

Foto(s)

Afbeelding van Diamond Painting Art

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Diamond Painting Art een bericht

Mijnzzp.nl