Centrum Osteon

BedrijfCentrum Osteon
ProfielDeze pagina is 643 keer bekeken.
AdresAmsterdamsestraatweg, 542
3553EN UTRECHT

0652330246
ContactStuur Centrum Osteon een bericht

Centrum Osteon

Profielpagina

Centrum Osteon

Bedrijfsinformatie

Centrum Osteon is een praktijk voor osteopathie in de wijk Zuilen in Utrecht. Centrum Osteon werkt nauw samen met Osteopathie Volleman in Vleuten. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om lichamelijke klachten te verhelpen.

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's. Centrum Osteon is gemakkelijk te bereiken vanuit Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten De Meern en andere omliggende wijken en dorpen.

Waarom osteopathie?

Indien u lichamelijke klachten ervaart zoals pijn en/of mobiliteitsbeperkingen, dan is het belangrijk dat de oorzaak van die klachten achterhaald wordt. En dat is nou net waar een osteopaat expert in is.

De oorzaak van uw klachten kan gelegen zijn in het systeem van de spieren en gewrichten en in het systeem van de organen en het systeem van het bekken en de schedel met de daarin gelegen vliezen. Een stoornis in één van deze systemen kan lokaal klachten geven, maar ook elders in hetzelfde systeem of zelfs in het andere systeem.

Tijdens het osteopathisch onderzoek controleert de osteopaat daarom niet alleen uw gewrichten en spieren, maar ook uw orgaansysteem en het systeem van het bekken en de schedel. Daarbij komen alle stoornissen aan het licht die verantwoordelijk zijn voor uw klachten. Met deze grondige analyse van de stoornissen in uw lichaam kan er vervolgens een doordacht behandelplan opgesteld worden om uw klachten op te lossen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Centrum Osteon

Contact

Stuur Centrum Osteon een bericht

Mijnzzp.nl