Betonpoerengigant

BedrijfBetonpoerengigant
ProfielDeze pagina is 80 keer bekeken.
AdresBruinehorstweg 30
6741 PL Lunteren
ContactStuur Betonpoerengigant een bericht
Extra informatiebetonpoeren

Betonpoerengigant

Profielpagina

Avatar van Betonpoerengigant

Bedrijfsinformatie

Op zoek naar topkwaliteit betonpoeren voor de verankering van een overkapping, veranda of carport? Betonpoerengigant levert alle soorten en formaten: voordelig, snel en met een uitstekende service. Dat betekent snel aan de slag om tuin, erf of terras een nieuwe look te geven.

Over ons

Al ruim 30 jaar levert Betonpoerengigant hoge kwaliteit betonpoeren voor tuin, terras, erf en weg. Wij bieden een breed assortiment, die nodig zijn voor de verankering en versteviging van tuinconstructies. In ons aanbod zitten poeren in vele formaten, zoals een betonpoer van 12x12, poeren van 15x15 en 20x20. Verder zijn wij ook specialist in maatwerk beton.

Betonpoerengigant; grote keuze in betonpoeren

Het hele jaar door leveren we een vast assortiment en bieden ieder seizoen tal van interessante aanbiedingen. Via onze webwinkel zijn deze betonpoeren te selecteren op kleur en afmeting en eenvoudig te bestellen. Alle betonpoeren bezorgen we op ieder adres in Nederland en België, van Friesland en Groningen t/m Zeeland en Limburg en van Enschede en Leeuwarden t/m Twello en Veenendaal.

Zelf komen afhalen kan uiteraard ook bij ons terrein aan de Bruinehorstweg 30 in Lunteren, na telefonische afspraak.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Betonpoerengigant

Contact

Stuur Betonpoerengigant een bericht

Mijnzzp.nl