Besparingsadviesburo

BedrijfBesparingsadviesburo
ProfielDeze pagina is 4773 keer bekeken.
AdresZwartendijk 52
2671LL Naaldwijk

0174788102
ContactStuur Besparingsadviesburo een bericht
Extra informatiebesparen | energie

besparen

Deze pagina bevat extra informatie van Besparingsadviesburo.

Avatar van Besparingsadviesburo

BESPARINGSADVIESBURO

Wij stellen ons graag aan u voor!

Met een jarenlange internationale ervaring op het gebied van ondernemen in zowel de vastgoed- energie-  en telecommunicatiesector kunnen wij ons als collega ondernemer, die ook door de huidige crisis zich heeft moeten bezinnen op besparingen op alle facetten in het bedrijf, inmiddels expert noemen op het gebied van besparingen. Hieruit voortvloeiende  is in 2011 het BesparingsAdviesBuro ontstaan.

Inmiddels hebben wij een portfolio aan klanten, dankzij onze kennis van de branche, particuliere, MKB en V.v.E ’s,  wij zijn inmiddels gespecialiseerd in zowel de klein- als groot-zakelijke klant.

Besparingsadviesburo wil zich  onderscheiden door duidelijkheid en transparantie naar  de klant  toe, zonder extra kosten.

Geen advieskosten, geen lidmaatschapskosten, geen abonnementskosten, kortom wij laten u optimaal besparen en denken als ondernemer met de ondernemer mee!

Onze top 3 besparingen

Besparen op energie
De kans is meer dan 95% dat u kunt besparen op energiekosten. Wij zorgen en ontzorgen. Krijg gratis transparant advies.    

Besparen op telefonie
Heeft u last van hoge kosten voor mobiele- en vaste telefonie? Hier maken wij een einde aan. Wij besparen in meer dan 80% van de gevallen op uw kosten.    

Zonne-energie en ledverlichting
Ook kunnen energiebesparende maatregelen  al binnen 1 tot 3 jaar geld opleveren, waardoor er bijvoorbeeld minder afhankelijkheid is van de energieprijzen. Bel ons nu! Of heeft u een offerte ontvangen voor zonnepanelen of ledverlichting? Laat ons een second opinion uitvoeren. Door onze grote inkoopkracht en expertise is er veel mogelijk!

Mijnzzp.nl