Berkers Vloerenbedrijf

BedrijfBerkers Vloerenbedrijf
ProfielDeze pagina is 9134 keer bekeken.
AdresEkkersrijt 4403
5692 DL SON

0499-476199
ContactStuur Berkers Vloerenbedrijf een bericht
Extra informatiecementdekvloer

cementdekvloer

Deze pagina bevat extra informatie van Berkers Vloerenbedrijf.

Berkers Vloerenbedrijf

Berkers vloeren

De keuze van professionals
Een vloer is essentieel voor elk bouwwerk, van woning tot bedrijfspand. De opbouw van een vloer is afhankelijk van de prestatie- en kwaliteitseisen die aan de vloer worden gesteld. Het is belangrijk hierin vooraf een goede keuze te maken. Berkers Vloerenbedrijf is sterk in vloerwerk en voor elk type cementdekvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat een goede dekvloer van de juiste materialen en met vakkundigheid gelegd, belangrijk is voor elk bouwwerk. Voor elk project, groot of klein, nieuwbouw of aanbouw, kunt u bij ons rekenen op een deskundig advies en een heldere gespecificeerde prijsopgave. Informeer ook eens naar onze sneldroog toepassingen waarbij de cementdekvloer na reeds vier dagen al gereed is voor bedekking van uw bovenvloer en de toepassingen van het toevoegen van een kunststofvezel aan de zandcementspecie ter reducering van krimpscheuren in de plastische fase.
 
Sterk in vloerwerk
Berkers Vloerenbedrijf is al ruim 15 jaar een bekende en vertrouwde partner voor het aanbrengen van cementdekvloeren in zowel de utiliteit- als woningbouw. Wij werken met veel enthousiasme en een grote mate van betrokkenheid, wat resulteert in een blijvende tevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze aanpak kenmerkt zich door het consequent nakomen van afspraken, meedenken met uw bouw- of renovatieproject en als het even kan helpen wij u mogelijke problemen vóór te zijn. Het gaat immers om de realisatie van uw project.
Het leveren van kwaliteit, een goede communicatie en flexibiliteit zijn binnen ons bedrijf de sleutelwoorden. Dankzij onze gestructureerde organisatie, onze vakkennis, deskundigheid en het gebruik van hoogwaardig materieel kunnen wij u dat ook bieden. Al onze vloerenleggers zijn VCA-gecertificeerd en onze vloeren voldoen aan de huidige NEN-normen. Als NOA- en HAO-lid blijven wij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Doordat wij weinig overhead hebben kunnen wij ondanks het hoogwaardige mortelspecie per silo zeer concurrerend werken.
 
Vloerwerk dat gezien wordt
In de loop der tijd is ons productaanbod uitgebreid met siergrind-, coating- en gietvloeren, waarin we inmiddels ook ruime ervaring hebben. Voor grote projecten werken wij op dit gebied samen met een tweetal landelijk georiënteerde bedrijven.
De industrie en winkels hebben al jarenlang goede ervaringen met deze vloeren. Tegenwoordig zie je deze naadloze vloeren ook steeds vaker in (design)interieurs. De siergrind-, coating- en gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en varianten. Bewandelt u binnenkort ook vloerwerk dat gezien mag worden?
 
Contact
Voor meer informatie of een gespecificeerde prijsopgave, kunt u telefonisch contact opnemen met Willeke of Han Berkers. Uiteraard kunt u op de website ook direct een offerte aanvragen. U ontvangt dan na enkele dagen een uitgebreide offerte per e-mail.
 
Kantoor           : 0499-476199
E-mail              : info@berkersvloeren.nl
Website                 : www.BerkersVloeren.nl
 
Willeke Berkers: 06-22370820
Han Berkers     : 06-53335001 (bij voorkeur na 15.30 uur i.v.m. werkzaamheden op de vloer)
 
 

Mijnzzp.nl