B.V. Machinefabriek Krimpen

BedrijfB.V. Machinefabriek Krimpen
ProfielDeze pagina is 92 keer bekeken.
AdresMiddelland 47
2931 AK Krimpen aan de Lek

+31 180 599 022
ContactStuur B.V. Machinefabriek Krimpen een bericht
Extra informatiecontact-

Bedrijfsinformatie

B.V. Machinefabriek Krimpen Pvt Ltd opgericht in 1945. Machinefabriek Krimpen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het en leveren van tandwielen, lagers en machineonderdelen in Nederland.

B.V. Machinefabriek Krimpen is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (Bv) met een gewone structuur die opereert binnen de Vervaardiging van tandwielen, lagers en andere aandrijfelementen industrie.Het werd opgericht in 1945 en het hoofdkantoor is gevestigd op Middelland 47.

Wij vervaardigen en leveren moderne machines en onderdelen zo goed als nieuw of zelfs beter dan nieuw.We produceren een breed scala aan onderdelen die variëren in type, maat en bewerking. De nieuwe apparatuur stelt het bedrijf in staat tandwielen van extreem hoge kwaliteit te produceren en te kalibreren, wat nieuwe klanten aantrekt in zowel de Nederland en in het buitenland.

Ons werkproces is flexibel en we hebben aan alle soorten en maten machines gewerkt. Neem gerust contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

U kunt ook onze website bezoeken https://machinefabriekkrimpen.nl/ of mail ons op verkoop@mfk.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van B.V. Machinefabriek KrimpenAfbeelding van B.V. Machinefabriek Krimpen

Contact

Stuur B.V. Machinefabriek Krimpen een bericht

Mijnzzp.nl