BASBQ BBQ Speciaalzaak

BedrijfBASBQ BBQ Speciaalzaak
ProfielDeze pagina is 558 keer bekeken.
AdresLoopkantstraat 14B
5405NB Uden

0413322798
ContactStuur BASBQ BBQ Speciaalzaak een bericht

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Bedrijfsinformatie

BASBQ BBQ Speciaalzaak

BASBQ is een BBQ Speciaalzaak voor de buiten-kook-liefhebber! Met enorme passie voor BBQ, Brabantse gezelligheid, liefde voor lekker eten, een zeer uitgebreid assortiment met alleen topproducten en vooral goed advies voor de beginnende tot de gevorderde barbecueër.

In 2012 begon BASBQ met een webshop, maar al snel kwam er steeds meer vraag naar goed advies. Na diverse locaties en een steeds groter wordende winkel zijn wij sinds 2017 gevestigd op de Loopkantstraat 14B in Uden. In deze ruime winkel met alleen gepassioneerde en gespecialiseerde collega’s staan wij het hele jaar door 5 dagen per week voor u klaar. Met ruime parkeergelegenheid (GRATIS) voor de deur en altijd een helpende hand om bijvoorbeeld die zware zak houtskool bij u in de auto te zetten. Natuurlijk kunt u ook 24/7 winkelen op onze webshop.

Waarom kiezen voor BASBQ?

BBQ producten op voorraad: Wij bieden u een zeer divers aanbod Barbecues, accessoires en kruiden en sauzen aan. 

Snelle levering: Besteld u voor 16:00, dan verzenden uw bestelling nog vandaag (dinsdag tm zaterdag). Daarbij versturen wij bestellingen boven de €100,- geheel gratis binnen NL. 

Positieve klantverhalen: Onze klanten waarderen ons ons met maarliefst 4,8 van de 5 sterren! Onze medewerkers luisteren naar u en geven u een passend persoonlijk advies. 

BBQ winkel in Uden: Wilt u persoonlijk advies over onze barbecues of accessoires? Onze medewerkers staan u graag te woord in onze eigen BBQ speciaalzaak in Uden.

Beroep(en)

Contact

Stuur BASBQ BBQ Speciaalzaak een bericht

Mijnzzp.nl