Aow

BedrijfAow
ProfielDeze pagina is 511 keer bekeken.
AdresTiengemetenstraat
5628km Eindhoven

nvt
ContactStuur Aow een bericht

Aow

Profielpagina

Aow

Bedrijfsinformatie

Op Aow.nu kunt u informatie vinden over diverse zaken die met het thema AOW te maken hebben zoals:

AOW leeftijd berekenen
AOW bedragen
Betaaldagen AOW
AOW en vakantiegeld

En nog veel meer. We richten ons erop om Nederlanders geinformeerder met pensioen te laten gaan en dat begint met het delen van informatie en inzicht. Kijk voor meer informatie op onze website. 

Over AOW

De Algemene Ouderdoms Wet ofwel in het kort AOW is er voor iedereen die in Nederland woont en of gewoond heeft. Om deze uitkering te krijgen hoeft u niets te doen of regelen. De Sociale Verzekeringsbank betaalt uit zodra u de AOW gerechtigde leeftijd bereikt heeft. Wanneer dit is hangt af van uw huidige leeftijd en de ontwikkelingen van de AOW wet in de komende jaren. AOW is namelijk 1 van de grote schaakstukken in het pensioendebat. Het pensioen is namelijk opgebouwd uit drie onderdelen.

Algemene Ouderdoms uitkering

Aanvullend pensioen

Eigen vermogen

Van bovenstaande pijlers is AOW de enige uitkering die iedereen krijgt, ongeacht inkomen, ras, geslacht op opleidingsniveau. De uitkering is er voor iedereen, zelfs hare majesteit koningin Beatrix krijgt een AOW-uitkering. Deze uitkering wordt geregeld door de SVB (Sociale Verzekeringsbank)

Een optimaal pensioen

Om het maximale uit uw pensioen te halen, is het belangrijk om te weten hoe u er financieel voor staat. U kunt dit ten alle tijden controleren, maar wij adviseren u dit zo vroeg mogelijk te doen en in ieder geval voor uw 40e levensjaar te berekenen hoeveel u nodig heeft na uw pensioengerechtigde leeftijd. Zo kunt u anticiperen op tegenvallers, bijsparen, extra investeren en eventueel een aanvullende verzekering afsluiten. Hoeveel pensioenuitkering u nodig heeft wanneer u met pensioen gaat is afhankelijk van uw levensstijl. Zijn uw lasten en wensen hoog, dan heeft u een hoger pensioen nodig. Dan wanneer uw lasten laag zijn, bijvoorbeeld wanneer uw hypotheek volledig afgelost is. Want zodra u inschat hoeveel uw vaste lasten zijn nadat u met pensioen gaat. Kunt u berekenen hoeveel er gespaard moet worden of beschikbaar moet zijn. 

Contact

Stuur Aow een bericht

Mijnzzp.nl