Allcam

BedrijfAllcam
ProfielDeze pagina is 1060 keer bekeken.
AdresGeulstraat 3-3
1078KW Amsterdam

0622223337
ContactStuur Allcam een bericht

Allcam

Profielpagina

Allcam

Bedrijfsinformatie

Allcam is één van de grootste online webshops voor dashcams. Ruim 100 modellen op eigen voorraad en gratis verzending vanaf €50. 

Wie zijn we

Bedankt voor uw bezoek aan Allcam.nl, de grootste dashcam winkel van Nederland. We vertellen graag wat meer over onszelf. Lees hieronder eerst kort wat over onze zienswijze en daaronder in chronologische volgorde de belangrijke gebeurtenissen in ons 7-jarige bestaan.

Het begin

Allcam is ruim 7 jaar geleden opgericht met de wens een zelfvoorzienende webshop te worden met een uitstekende service en groot assortiment. Dashcams waren in die tijd nog niet zo populair als nu, maar wel in opkomst. Er werd daarom besloten om een webshop te beginnen waarop naast dashcams ook andere type camera's - zoals IP-camera's, Beveiligingscamera's en Action cams - werden aangeboden, vandaar de naam Allcam.

Na enkele jaren van minimale maar stabiele groei werd duidelijk dat we onze klanten beter konden helpen als we van één productgroep meer kennis hadden. Daarom werd besloten het assortiment te beperken tot dashcams en enkele action cams voor de motorrijders. We merkten dat we onze klanten beter konden helpen en informeren. In deze laatste jaren zijn we hiermee uitgegroeid tot één van de grootste dashcam winkels van Nederland.

We halen veel motivatie uit het feit dat het gebruik van dashcams bijdraagt aan een veiliger verkeer. Er gebeuren helaas veel ongelukken op de weg. In 2016 vielen er in Nederland 629 doden in het verkeer, in 2017 lijken dit er niet minder te zijn geweest. Het gebruik van een dashboard camera kan een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid op de weg. Niet alleen kan veel geleerd worden van de beelden die worden opgenomen van (bijna) ongevallen, ook veel mensen laten weten zich netter te gedragen wanneer zij een camera in hun auto gebruiken.

Beroep(en)

Contact

Stuur Allcam een bericht

Mijnzzp.nl