AllSens B.V.

BedrijfAllSens B.V.
ProfielDeze pagina is 142 keer bekeken.
AdresKapittelweg 12
4827 HG Breda

0762055239
ContactStuur AllSens B.V. een bericht
Extra informatiegeuren

AllSens B.V.

Profielpagina

AllSens B.V.

Bedrijfsinformatie

Geurarchitecten sinds 2007 Van winkel tot ziekenhuis en van praktijkruimte tot parkeergarage. AllSens biedt voor iedere ruimte en onderneming de oplossing op het gebied van geur. Als geurarchitecten creëren wij met onze geuren een beleving die passend is voor uw onderneming en/of huis.  

 

AllSens is Nederlands producent van hoge kwaliteit Zaluti geurmachines. De geurmachines zijn vervaardigd uit duurzame en kwalitatieve staalsoorten, aluminium en leder om uw onderneming te voorzien van de optimale geurbeleving. De speciaal ontwikkelde en verfijnde micronisatie techniek zorgt voor een efficiënte en economische geurverspreiding. Alle Zaluti geursystemen hebben 7 jaar fabrieksgarantie.  

 

Daarnaast worden onze Ambiance Aroma’s geprezen voor haar kwaliteit. Alle aroma’s worden ontwikkeld in Grasse, Frankrijk. Ook wel de parfumhoofdstad van de wereld genoemd. Alle aroma’s voldoen aan de meest recente Europese IFRA, CLP en REACH wet- en regelgeving.  

 

Naast onze duurzame oplossingen ontzorgen wij met ons serviceteam vele klanten en faciliteren wij de installaties en de geurwisselingen. 

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website: https://allsens.nl/

Foto(s)

Afbeelding van AllSens B.V.

Contact

Stuur AllSens B.V. een bericht

Mijnzzp.nl